- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета какво мислите за татуирани момчета
Оооо аз ги намирам за много секси..
Но пък също така мисля, че татуировката трябва да значи нещо за самия човек...а не просто щото сега е модерно и дай и ние да си направим..
Иначе като видя някой с татос ..естествено, че тва е плюс за него... :P
They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.
О и аз съм фен на татуировките. Обичам ги, в умерени количества, не обичам да се парадира с тях. Просто ми харесва идеята да сложиш нещо важно за теб на тялото си. Няма значение дали е китайски йероглиф, кръст, дракон или only god can judge me, до толкова, до колкото за човекът наистина означава нещо, а не е просто гъзарска картинка.
Аз имам китайски йероглиф и много съм си привързана към него, не защото е красив (колко може да са красиви няколко преплетени черни чертички), а защото значението му е важно за мен, а предпочитам не всеки да знае какво пише.
Имам татус на крака, който си направих ей така, щото бях решила, че го искам и сега го ненавиждам, понеже е на място, на което можех да си нарисувам нещо по-смислено.
Имам и трети на китката, който ми е любим, по същата причина - макар да е обикновена картинка, за мен си носи по-дълбоко значение и е свързан с един определен период от живота ми.
Имам планове и за още най-малко 2 татуировки, избрала съм местата, знам и какво ще представляват (в общи линии). Просто чакам техния момент, за да се случат![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Една татуировка може да направи едно момче да изглежда малко по-лош или доста по-глупав. Говоря за една само, повече не харесвам. Всъщност като цяло не харесвам татуировките.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ти най-добре знаеш какво значи. Наляво и надясно има хора, които се рисуват просто, за да са нарисувани. Което до води до някаква каша от картинки.Първоначално написано от Rorschach
Казвам ти, обичам татуировките, които носят някакъв смисъл. Щото моите, ако ги гледаш, са си направо тъпи. Можеш да сметнеш и че съм се водила по няква мода като си правих йероглифите (отделно въпроса, че тогава, когато я правих въпросната, йероглифите не бяха чак толкова модерни).
Но и самото им рисуване значи нещо за тях самите - ние може да не намираме смисъл, но дори и това, че просто е красиво има личен смисъл - човека е търсил нещо и го е намерил. Просто ние налагаме нашите стандартни и мислене в други реалии...
В очите на мнозинството моите татуси сигурно са тъпи и грозни, може и да виждат, че означават нещо, а може и да не го виждат - мен просто не ме грее. А и най-малкото - наживо ги виждат много малко хора.![]()
Е хубаво де, нали това имам предвид и аз.
Макар че не съм съвсем съгласна, че всяка татуировка носи смисъл за този, който си я прави.
Но, you get the idea...
Момчето, по което си /про/падам има татуировка на гърдите. Единственото, което искам да му кажа, като я мерна е: ''Искам да видя татуировката ти над себе си!''![]()
Истината е, че татусите продължават да носят някакви негативни асоцииации особено сред хората от по-старото поколение. Естествено младите винаги са в конфликт с него и затова няма да е чудно, когато остареем всеки да има поне някакъв перманентен белег създаден след раждането му (баркоди)
много зависи от момчето и от татуировката. ако ми харесва момчето, татуировката само засилва това чувство. и съответоно ако момчето ми е противно татуировката е още един минус за него![]()
Е това вече е наистина много, макар че Кат Вон Ди си ме кефиПървоначално написано от jghgh
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Все ми е тая да ви кажа честно..
Всеки има право да се облича и гримира както намери за добре..
Безразлична съм..
Всеки си има вкус и стил..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Това няма никакво значение.. Но принципно не харесвам момчета, които са се нашарили целите..
..Не искам цялото ти сърце, стига ми и едно малко парченце, но искам да знам,че е само мое!..
Дам, в повечето случаи татуировката има смисъл и говори за човека, НО не винаги.. Например имаше едно момче, което го беше страх от всичко и всички в училището ми, и забележете, имаше татуировка на череп.. Иначе понякога ми харесват, понякога - не! Бившият ми приятел имаше татуировка на крака отзад, по-точно на прасеца. Супер му седеше и нито ми пречеше, но пък нито и не съм излизала с него само заради нея. (има такива) Но наистина не обичам тези така наречени "ръкави - отвратителни ми са!! Но всеки си има вкус!
![]()
I'm about to lose my mind
You've been gone for so long
I'm running out of time
I need a doctor
Call me a doctor
I need a doctor, doctor
To bring me back to LIFE..!!
..BrInG mE bAcK tO lIfE..
[music]
Няма значение дали някой има татус или няма.. (според мен)
П.П
От любопитство въпрос към момичетата
Ако си направа татус малко над к*ра и да пише "ТАКСИ"
Ще бъда ли по интересен![]()
Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!
И аз тей мисля ;ддПървоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Съмнявам се, че ще издържиш.Първоначално написано от ReTarDeT
на мене над к.ра ми пише мръсник на френски хаха
Снимка?Първоначално написано от dostavchikat
и аз искамПървоначално написано от LadyDi
![]()
Татуировката не значи нищо що се отнася до характера на човека.
Иначе, нямам нищо против да имат татуси, но нека бъде с мярка.
Просто лично на мен не би ми било кой знае какъв кеф да гледам някое момче/мъж целият нарисуван ...
е тука ако я пусна може някой познат да ме види пък аз искам да си перкам анонимно, ако искате на лично ще ви ги пратяПървоначално написано от fakesmiles
Прати я де.
обожавам гииама не да са някви хърби и да се мислят, че щом имат татус са мноо велики.. обичам да са по- мъжаги
мускулчета работи..
![]()
Първоначално написано от BladeDancer