Укротяване на опърничавия или как да осмирим един женкар...
Имало едно време едно момиченце. То си харесало едно момченце...Добре, ще бъда сериозна!Харесвам едно момче, искам да уточня, че само го харесвам, няма любов, няма романтични чувства/все още/. Та проблемът на това момче е, че си пада ''малко'' женкар, или поне аз така разбирам от мои приятелки. Общо взето се сваля с всичко де-що мърда. НО е сам, в търсене на Момичето с главно ''м''. Друг проблем - ние почти не се познаваме, общуването ни се ограничава в това аз да пиша коментари/публикувам нещо на стената му във Фейсбук и обратното. Една малка подробност към това - живеем на съседни етажи т.е. сме в общежитие. И сега ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС : има ли смисъл изобщо да се надявам не нещо повече/моля ви кажете ми, че има / и как да се справя с това, че е женкар?Добре де...не се изразих правилно. Виждам как други момичета му пишат, бла-бла, но аз искам да съм различна. Искам да съм пич / ай кен ду ит лайк а брадър, ду ит лайк а дууд/, колкото и смешно да звучи. Явно нито едно от тези момичета не е успяло да го впечатли истински, щом до сега не се е хванал с някоя. Леле, стана толкова дълго. Трябва да мина по същество. На момче като него му трябва момиче, което да го постави на мястото му. Или греша?Как трябва да се държа ако все пак реша да имам нещо с него, особено нещо различно от еднонощка?