- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета какво мислите за татуирани момчета
О и аз съм фен на татуировките. Обичам ги, в умерени количества, не обичам да се парадира с тях. Просто ми харесва идеята да сложиш нещо важно за теб на тялото си. Няма значение дали е китайски йероглиф, кръст, дракон или only god can judge me, до толкова, до колкото за човекът наистина означава нещо, а не е просто гъзарска картинка.
Аз имам китайски йероглиф и много съм си привързана към него, не защото е красив (колко може да са красиви няколко преплетени черни чертички), а защото значението му е важно за мен, а предпочитам не всеки да знае какво пише.
Имам татус на крака, който си направих ей така, щото бях решила, че го искам и сега го ненавиждам, понеже е на място, на което можех да си нарисувам нещо по-смислено.
Имам и трети на китката, който ми е любим, по същата причина - макар да е обикновена картинка, за мен си носи по-дълбоко значение и е свързан с един определен период от живота ми.
Имам планове и за още най-малко 2 татуировки, избрала съм местата, знам и какво ще представляват (в общи линии). Просто чакам техния момент, за да се случат![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last