.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Град
    Добрич

Първа целувка

В момента залибявам едно момиче и сам на 14 но никога не сам се целувам с момиче и мисля че ме харесва и съм много нервен ако помисли че не мога да се целувам и да стане неловко.Моля ви малко съвети какво да правя.

1. научи се да пишеш...на 14 си!

а по темата....всичко става от самосебе си ... отпусни се и я целуни...

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Когато дойде момента, не мисли за това какво ще си помисли тя - винаги има първи път Давай с повече самочувствие и успех!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Използвай старата мъжка тактика за отклоняване на вниманието - бръкни и в ноздрите

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Използвай старата мъжка тактика за отклоняване на вниманието - бръкни и в ноздрите

По темата: Всичко ще си дойде от само себе си... не се напрягай.. остави се на течението..

^^

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Еми бъди себе си.Излезте идете в някой парк, после я гушни и я целуни и ще се получат нещата.То ако не първата то втората третата и т.н целувка ще стане и успех.

От личен опит , ти казвам да не четеш мнения и техники за целуване от някви сайтове , щото ще те объркат много лошо , просто се отпусни , затвори очи (или ако искаш си стой с отворени ) и действай...най - важното е да не му мислиш , щото дори и да не стане от първия път , винаги има следващи целувки и следващи момичета..

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Пич,първо я целуни по устата без език!След това лекичко,нежно и с изключително внимание пусни леко езиче,но не го прибирай веднага,че ще преебеш работата!Ако тя се дръпне значи се притеснява повече и от теб,ако не давай смело само гледай да се не пресилиш и да бръкнеш в сливиците. (майтапя се) Ще ти кажа и една друга далавера!Сложи лед в една чаша с вода и гони леда с език. :P Нещо подобно е целуването с език.Така ще имаш някакъв тренинг.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    ^ Съгласна с мненията преди мен.

Просто се отпусни и то просто ще се получи, ако ли не, винаги можете да опитате още един/два пъти..
    *сън*

Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от bratignat
    повярвай ми няма да пробвам това

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Върши работа,но не е за препоръчване

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си