.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Помощ за фейсбук

Направих си регистрация в фейсбук със цел да видя информация за 1 момиче, та така... чакам да ми приеми приятелството от 2-3 дена, нито е отказала нито нищо, дори си направих 2ри акаунт и й пратих приятелство, но няма никакъв отговор нито отказва нито приема??? А и не само на нея съм пратил, пратих и на други хора приятелство (общо с това момиче 3ма) и никой от тях не ми е приел или отказал??? Защо е така??? Дали от мен е проблема, че съм някъв нов и дори не им показва изпратените покани???

На това момичето, което съм искал приятелство като й влезна в профила, не ми дава да цъкна на "Friend Request Sent" което за мен значи, че нито е отказала, нито е приела? а и не само на нея и на 3те акаунта дет пратих приятелство си е същото...

Като им влезна в профила ми пише - "****(името) only shares some profile information with everyone."

Трябва да чакам още отговор??? Защото гледам, че това момиче вече си е сменило 3 различни снимки(на профила като влезна се вижда снимката). Това за мен значи, че тя влиза в фейсбук, но не отговаря на поканата за приятелство???

Въпроса ми е дали изобщо им показва моята покана или не???

Пращам на 2рия ми акаунт в фейсбук покана за приятелство от първия и веднага горе го показва???

Ако не си сложил твоя профилна снимка естествено, че няма да те приемат. Сложи профилна снимка и прати пак. Можеш да напишеш и някое съобщение към поканата (здравей .. бла бла). Попринцип новият фейсбук, ако подминат поканата ти за приятелство (нито приемат, нито откажат) ще можеш да им виждаш профила.

Повече от фен Аватара на Greshka
    Ако не ти виждат поканата то няма да е, защото си нов.Единственото е да има някакъв проблем на самия facebook , но лично аз не съм се сблъсквала с такъв.

Хмм да сложи снимка и тогава може да те приме.
    Пише и съобщение
    Като цъкнеш на профила и отиди по долу и натисти " Отказ от запитването за сприятеляване" и после пак и прати .

Еми някой хора не дават приятелство на непознати,защото с едно приятелство получаваш личната информация на този,на когото си изпратил.Например и аз не приемам покани от непознати,защото всичко става.А пък и за да искаш информация от това момиче,значи си я виждал,така че по-добре си сложи снимки и тя може да ти приеме поканата.
    Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!

Повече от фен
    искай ми и на мен :П

Здравейте, някой знае ли как може след като си изпратил покана във фейсбук да я откажеш?
    Благодаря

Голям фен Аватара на Mirage3
    Понякога поканите се получават след време... Но според мен при теб случаят е, че не те познава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си