- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хлътване
Здравейте.
Аз имам един малък проблем и понеже тук е нещо като изповедалня да си го кажа пак може и да намерим решение. Та по същество: имам приятел(авер) който до скоро ходеше с едно момиче но тя го обиди и те скъсаха. Той сега си има нова приятелка, а аз май хътнах по бившата му според вас умесно ли ще е да тръгна с нея при положение, че той дори не иска да я погледне.
Мъжко ли си или женско?
П.с. Да!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ако съдим по патлака в гащите значи СЪМ.
Синклинала![]()
да
Устройте си заседание и обсъдете всички факти и алтернативи![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Най-добре ще е ако си искрен с него и му кажеш, че изпитваш чувства към нея.. все пак ти е приятел, трябва да те разбере![]()
Еми щом няма чувства към нея, а ти я харесваш- действай. Но наистина ще е уместно да поговориш с него за това![]()
--------------------------------------------------------
Лично аз не бих направила проблем, ако най - добрата ми приятелка или която и да е моя приятелка, тръгне с мое бивше гадже..
Бивши сме, кво ми дреме..
Ама има хора, които биха направили проблем..
Не знам, поговорете.. :/
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Просто като ти е най-добра приятелка, след всичко, което си й разправяла и дуднала за него, определено не би тръгнала с него като знае сигурно дори колко му е дебел и изобщо няа никво предизвикателство. Пък и най-често съвместно си храним бившите. А от човек, за когото не ти пука, щото очевидно не ти е толкова близък ,че да тръгне с бившия ти... кво значение има като ти е никъв в живота?
Пич, говори с него, определено. Щото да не си прецакате приятелството набързо заради едната шаврантия.
Абе лови е*и това бе,нема нищо,че е била с авера ти.Ако ти е гадно не е задължително той да знае,чак по натам може да му кажете!
Щом сте толкова хлътнали, първо говори с него, обсъдете нещата.
Но аз лично не го намирам за приемливо, кофти е, ако се стигне и до разпадане на приятелство след едно такова на връзка....
Не си заслужава...
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Защо не.. макар, че аз не бих тръгнала с бивш на приятелка, но случайно ако се случи, защо не??...
Няма чак толкова много хора, че ако приятелката/ят ти е к***а/р примерно и е минала през половината училище ти да си седиш и да търсиш някакъв/а, за да не се разсърди приятелката/ят ти.. Глупости...
Гледай си щастието, живей за мига...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Поговорете,обсъдете нещата и,ако е съгласен-действай!![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
Задължително говориш първо с приятеля си.
Няма значение, че вече не е с нея, не му ли кажеш е сигурно, че ще има голям скандал. А ме съмнява да си жертваш другаря за една мадама.