- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Може ли малко идеи?
Извинявайте, че ви занимавам с такива неща, обаче съм в няква музикална криза и напоследък от 920 песни на iPod-а не ми се слуша нито една... Може ли да ми кажете някакви песни... каквито и да са... някви малко по-неизвестни(имам предвид не тия дето ги въртят нон стоп по музикалните канали.) Слушам сичко без чалга, в тва число и метал.
Слушай парчетата на Lady Sovereign - Добри са! LMFAO също не омръзват лесно, Prodigy... Т'ва ми идва ся на акъла, щот ся в момента слушам техни парчета и т'ва ми дойде на ума xDD
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Защо не си сложиш два,три drum and bass сета и по цял ден ще беснееш!![]()
Nelly ft. Kelly Rowland - Gone
T.I ft Rico Love - Lay me Down
J.L - On The floor
Snoop Dogg (Feat. T-Pain) - Boom
Lil
http://www.youtube.com/user/BulgarianCrowners Our Channel ! .. Leaders: Sick, Only.Walk & Bustera
BCW е първото официално crew в България по Crown Walk. Crew-то ни е създадено през 26.02.2011. SUBSCRIBE US !!
Слушай Пинк или Кристина Агилера, на мен лично никога не ми омръзват (:
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Holliwood Undead - Dead In Ditches
Fort Minor - Petrified
House of Pain - Jump Around
Limp Bizkit - Hot Dog
Pillar - Frontline
Skillet - Awake and Alive
DMX - Bring Your Whole Crew
Westside Connection - Gangsta Nation
Ice Cube - Hood Mentality
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Pillar - Whatever it takes !
Red - Gave it all away
N3rse - Life's an error
Ся малко ми е странно човек който слуша всичко да хареса това което ще напиша след малко, но пък нека пробвам :
Неща които ми дават енергия и ме успокояват винаги :
Metallica - Damage inc
Metallica - Battery
Metallica - Creeping Death
Metallica - Blackened
Metallica - Seek n Destroy
ваУ рокс
Grell
Аз си слагам някакви симфонии на Дворжак и ОСТ-та от разни филми и игри(освен пънка разбира се)
Слушай песните на Armin Van Buuren или си тегли всяка седмица сетовете му A State of Trance :P
Music Is The Nothing better than to
share the same feeling with others!
Trance is different for everybody.
Trance is different for me each time
Trance is hated by some
Trance is loved by some
Trance is a feeling, a flow, a mood, an art.
But above all;
Trance is life and the life is trance!
ще ти кажа групи които слушам и много харесвам.. то повечето песни на тези групи са мн добри за това само групите шще ти кажа а песните им потърси в зазз-а примерно.. значии;
Hollywood Undead , Linkin Park , Skillet , Flipsyde , Papa Roach, Limp Bizkit, Disturbed , Dope , TFK , tatu , sum 41 , respect , hinder това се сещам за групите.. а сега соло изпълнителни Eminem . Marilyn Manson , Jessie J , Rihanna , T.I .. охх за сега това се сещам... дано да съм помогнала с нещо...
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)