- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помощ...отрязох си косата сама
И на мен ми взима около 10 лева за връхчета , измиване , сешоар (плюс това ми слага маски , серуми и т.н.). И съм си много доволна!
Като нищоПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Иначе и мойта пострижка е 7 до 10лв. Мисля, че е нормално..![]()
Първоначално написано от Rebirthing
Big or small, lies are lies !
Е то намалението ми е малко ... Около 3-5лв. (не помня точно),а в тия 27лв. си влизат и изправянето,и слагането на кристали.
Вярно,че мацката си взема повечко,но тя си е професионалист.Да не говорим,че преди да почна да ходя при нея бях сменила поне 15-20 други фризьор(к)и и никой не успяваше да ме зарадва след края на подстрижката.Тази жена просто е уникална и съм склонна и по 50лв. да й давам,и в друг град да ходя (ако реши да се развива в по-голям град),но косата си в ръцете на друг не бих оставила (поне не и в близките години).
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Коя от мацките в Пловдив е доволна от фризьора си? Мъж, жена, все ми е тая... да е кадърен и да не взима скъпо.
Отивай на фризьор и какви са тези цени на мен ми взема по 10 - 12 лева (и е професиолналистка) за връхчета + серум и т.н. .........![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
Preska
Защо не пуснеш снимка да видим дали е толкова зле?![]()
ако да, отиди на фризьор да те пооформи.
На мен моята ми взима 8 лв за подстригване, + бретон 2 лв = 10 лв![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Хо-хо, 54 лв да пусна - само през трупа ми. На мене ми взеха последния път за значително скъсяване и направа на бретон 10 лв и много добре си се получи. И професионалистка да е, тая фризьорка нещо те обира.
ПТ Мнооого лоша идея, не се прави на Сиана, нали няма да се самоубиваш![]()
ПП Като те фризират снимчици да качваш! :P
PinkPan7her написа:
Да не я хвана на опашка и да я отряза така?
не хванах я на плитка и я отрязохи сега наистина много ме е яд
![]()
и не ми е до парите за фризьорявно съм се изразила не както трябва.Искам да ми кажете как да се подстрижа...
![]()
Защо на плитка?? ПИЯНА ЛИ СИ БИЛА?? Иди на фризьор, не се излагай, няма да се получи нещо кой знае колко сполучливо ако отново сама се кръцнеш...
ПП Има на всяко мнение отгоре вдясно едно бутонче "цитат". Като го кликнеш, то прави цитати. Логично, а?![]()
отиди на фризьор![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Пострижи се на етажи или ако не искаш отиди поне да ти я изравни на черта. И как така се реши, как така на плитка?Първоначално написано от abitoo
Стана ми интересно
![]()
Първоначално написано от Colouring
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
набор 99Първоначално написано от Everywhere
![]()
. .или нататък от 2000-ната
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
лелееееееее,луда ли сии??![]()
бягай на фризьор!!
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
преди 2 седмици и аз направих същото ,,, да не ти пука![]()
![]()
![]()
ии съм 96 !!![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
искам снимка
never never let you go you are the one i'm surching for....
Вярно дай снимка -преди и следИ все пак как така го решавате това.....
И аз като някой хора си оформям бретона на една старана сама, но не си пипам останалата част от костата. Тичай при фризьор.
И аз един ден превъртях и реших да се подстрижа за пръв път сама и махам махам махам.... . . честно казано, това е най-хубавата прическа която съм имала до момента. Стъпала + умишлено няма симетрия на някои места.. изглежда супер неподредена, но много свежоИ понеже поскъсих бая горните пластове, доста приятен обем се получава само със сешоар. Личен случай де, не препоръчвам да се повтаря, не се знае какъв ще е резултата
![]()
Първоначално написано от thegreenzombie
![]()
![]()
![]()