Здравейте,ситуацията в която съм изпаднал е следната:
Имах сериозна връзка 2 год. и малко отгоре ,като преди това си бяхме мн.добри приятели....Имало е периоди в които сме се карали и спорили за тъпотии ,но общо взето всичко си беше страхотно и бяхме мн щастливи заедно.Променил съм се доста за този период и винаги съм гледал да и е добре,като тя също ми е помагала супер много....и нз какво я прихвана изведнъж започна да се държи странно все едно не е тя ..Каза ми ,че станали мн сериозни нещата,а тя искала да си 'поживее' и да си дадем малко почивка,питах я има ли друг тя ми отвърна че няма и се разделихме няма и седмица преди Св.Валентин на 17.02 някъде си качи снимка с друг и ми пише ,че съм бил човека когото най-мн. обича и най-малко мен искала да нарани,Но с тоя другия била щастлива и че не иска да ме загуби като приятел..Бях супер разбит и разочарован изобщо не съм очаквал такова нещо от нея..За какпак на всичко с този индивид с когото ме замени не изкара и 2 седмици...сега излизаме просто като приятели и се чуваме от време на време...но ми е супер кофти всичко ми напомня за нея,на където и да се обърна в нас виждам снимки, подаръци ,места на които сме го правили и т.н. Знам,че не може да се върнем там където бяхме и до голяма степен неискам...Но изобщо нямам желание и не ми се занимава с друга от самото начало..гадна работа