.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    Pleven

Харесвам я, а тя се заяжда

От няколко месеца почнах да харесвам едно момиче от класа ми. Не съм и го казвал. По скайп когато си пишем всичко върви гладко, но когато приказваме на живо имам чувството че незнае какво да каже и почва да се заяжда с мен за най-малкото.. Понякой път погледите ни се задържат за по няколко секудни и тя се усмихва и отвръща поглед, а друг път изобщо не ми обръща внимание. Гадното е че не мога да спра да мисля за нея, но понякой път толкова ме изнервя вче нз..
    Изобщо да се занимавам ли с нея?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Какво имаш предвид под заяждане?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Абе ако я харесваш и ако нещата вървят по - гладко по скайпа еми там и предложи да тръгнете и съм сигурна , че след това държанието и ще се промени , а пък сега може и твърде много да те харесва , че да не знам какво да каже и затова започва да се заяжда ( което според мене е доста тъпо )...или пък ако не искаш още да става толкова сериозно примерно я покани на кино , там е супер романтично на тъмно и ако залата е сравнително празна...е вие си решавате кво ще правите...намери общи интереси с нея и пробвай повече да говориш с нея в клас или там където сте заедно..

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Какво имаш предвид под заяждане?
    +1

Интересно ми е. едно е по скайпа а друго е реалния контакт.Еми кажи й че я харесваш или я покани или пък се заяждай с нея под формата на майтап.

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Оточни точно какво е положението.Какво е това заяждане,да не би да е отблъскване,защото ако е така имаш проблем!

Първо на колко сте години, защото ако сте по-малки е нормално ако те харесва да се заяжда с теб. И аз съм била така..А също, помисли си дали не правиш нещо без да забелязваш, което би я подразнило и би я провокирало да се държи така.

Град
    Pleven
    По принцип когато се заварим само двамата се държи нормално, чат пат ми намига самоче когато се събера с мойта компания (пак те са от най-проблемните в даскало) и почнем да правим простотии в час почва да ми прави някви забележки от които много се дразня, а на никой друг нищо не му казва ( е има и изклюния). Преди са е стигало до скандали и заплахи за боища. Сякаш сме от 2 различни свята, но нкяка ме влече и влече...
    И двмата сме на 16, не сме големи, но и не сме толкова млаки...

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Еми може би те харесва,и то много!Обаче не иска да си проблемния в училище,не иска простотийте които правиш с твоята компания и дори може би не иска да присъстваш там(в компанията)!На кратко казано,не харесва такива момчета и иска да се промениш!Ако го направиш,ще плениш сърцето й.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Това, че ти прави забележки за простотиите, не значи, че се заяжда. Дори може да се каже, че те чувства достатъчно близък, за да й пука как се държиш. А ако на теб ти пука за нея ще спреш да се държиш като недорасъл пубер, за да няма тя за какво да се дразни.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от alonedark
    Абе ако я харесваш и ако нещата вървят по - гладко по скайпа еми там и предложи да тръгнете
    НЕ, за бога, НЕ по скайп!

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Това, че ти прави забележки за простотиите, не значи, че се заяжда. Дори може да се каже, че те чувства достатъчно близък, за да й пука как се държиш. А ако на теб ти пука за нея ще спреш да се държиш като недорасъл пубер, за да няма тя за какво да се дразни.
    Подкрепям.

И както каза ПинкПантер,в никакъв случай не й предлагай да тръгнете по скайп...Глупаво е.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    По-малките по този начин изразяват "любовта" си...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си