- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Сайтът ми за забавление( само за фенове на фентъзи :) )
http://wonderfear.forumr.biz/
Това е моят сайт, за забавление, ако може да се каже такаОще е в процес на разработка , но ако сте заинтересовани, можете да си направите регистрация и герой. Лесно е и е забавно
Повтарям,че още е в процес на разработка. Ще се добавят нови неща и екстри.
Ооо преди много обичах такива, мисля да пробвам пак. Само моля те, намали картинките пред всяка тема, защото много дразни като заемат половината място :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Не знам дали ще мога тъй като това е оригиналният им размер...Първоначално написано от DesireToFire
Други картинки? :Д Иначе направи тема за въпроси или да питам тук :Д
Картинката е сменена. Ще направя и такъв раздел. Но питай и тук![]()
Мисля, че много добре ти се е получило. Сега остава само да го доразвиеш и да добие популярност. То като вид игра ли е замислено, или .... ? Защото аз не можах да се регистрирам, че ми се зареждаше много бавно и се издразних ;dd Но от това, което видях, мисля че е станало много добре, а вече като има повече регистрирани и играта като тръгне ще е супер. Успех (:
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
има и игри рол плей, също има доста интересни пеещи анимирани картинки в подфорумите, добавям разнообразни емотикони,сменям и основните икони, има репутационни точки,рангове, в едната рол плей игра ще има награда-ранг модератор и форум парти (не се сетих за по-добро в момента ) , разполагаме с цял фентъзи град, в който има различни геройчета, които са анимирани, има денс клуб, създавате собствени герои, можете да станете член на различни групи в града, имата домашни любимци, има академия , в която можете да се записвате. има стая по всеки предмет, която е отворена в определения ден и там ще ви преподавам различни уроци, които според мен наистина са интересни , и не са плод само на въображението.( някои са) има уроци за тайни знаци и символи и такива неща. Мисля,че наистина ще ни бъде интересно, когато се съберем повечкоОбмислям и други идеи, естествено приемам и идеи. Сайтът е отворен за всеки и сте добре дошли
П.С имаме си и телевизорче с музичка на заглавната страница
Като за начало да питам името с което се регистрираме, името на героя ли трябва да е?
И ПП: Ако случайно нямаш време илидостатъчно информация за някои от уроците, мога да помагам, защото ъъъ така да се каже имам нещо като опит от предишни подобни сайтовеКакто иии мноого книги с информация.
Не. Името е каквото си решите. В рол плей игрите също има отделни герои.Информация и съвети приемам по всяко време
![]()
Супер, продължавай само така!
Бъди смел, не се услушвай - действай!
Трябва да съобщя, че ще има английска версия на сайта, разработвам в момента каталози, визитки, картички,плакатчета и други нещица, които потребителите ще получават периодично по пощата си в случай, че ми предоставят такава, когато им изпратя запитване( обожавам такива инициативи да правя подаръчета) Когато даден рол плей завърши, историята му ще сенапечатва в малка книжка и ще го получават в книжен форматОчаквайте и още. Опитвам се да разработя нещо като онлайн гора, и други щуротийки. Ако ви харесва се регистрирайте и ни помогнете да се развием
![]()