.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Тема: Стягане

Hybrid View

Град
    Варна

Стягане

Малко глупаво заглавие ... Та както и да е.
    Искам да попитам как да се стегна малко, имам в предвид (най-вече) корема).Момче съм. на 16. Нямам много време, за да ходя по фитнеси, и не ми се занимава с протеини и прочие, просто искам да направя малко плочици
    Миналото лято ходих на фитнес около 2-3 месеца, но сякаш нямаше никакъв ефект, или поне аз така си мисля, та постоянно висях на уреда за преси(забравих му името), в нас правих по сложни коремни,които ми препоръчеха и общо взето това беше. Та искам да се допитам пак до вас, какво ще ми препоръчате, и по колко.

Супер фен Аватара на fatrat
    хем да е в гъза хем да е голям хем да не боли... не става! Кво толкова не можа да прочетеш? Щом не искаш "протеини и прочее" спри с некачествената храна (полудявам някой като каже джънк) ! И вземи тренирай нещо!

Мега фен
    Ако ти не ти се занимава въобще нямаше смисъл да пускаш тема,защото тука ще почнем да ти говорим за хранителен режим и тренировки които трябва така или иначе,като не ти се занимава просто не го прави.Не става така "искам плочки ама не ще да се потя" Няма как във форума да направиш плочки..

Град
    Варна
    Кой е казал нещо за гъза? Кой е казал, че ям само ДЖЪНК ? Кой е казал м че не искам да се занимавам, казах , че нямам време, не че, неискам. Казах също, че не искам да вземам протеини и прочие. Мисля ,че и естествено се получава, само да има желание. Нали така ?
    Защо трябваше да ме нападате ? Защо трябваше да изкажете критиките си? Сигурен съм, че сте били на моето място! Както и да е. Няма да се моля да ми кажете "направи това,така,тогава"
    Просто времето ми не стига - От даскало , от репетиций и разни други музикални инструменти. Не ми се става мутант. Просто искам да вляза във форма. Нали за това е форума - Споделяне на опит.

аа ти защо се репчиш? Не аз или някой друг искаме съвет! Това за гъза беше метафора... това ,че нямаш време .. нали знаеш като няма желание има оправдание. Щом не искаш да вземаш протеини и прочие начи трябва да спреш приема на сякви животински продукти + соя и ядки, те също съдържат протеин! Трябваше да искажем критиките си , за да се научиш да търсиш преди да чакаш на готово и да се звериш на хората които искат да ти помогнат! Айде успех дано заслабнеш!

Град
    Варна
    Извинявам се!
    Не всичко става с химия
    "Щом не искаш да вземаш протеини и прочие начи трябва да спреш приема на сякви животински продукти + соя и ядки, те също съдържат протеин!"

Щом не искам да вземам протейн,да спра ядки и соя,защото в тях има ?
    Тука не фанах логиката..

ДА!

Град
    Варна
    Добре спирам в въпросите. Ясно е, че до никъде няма да се стигне.

Ти плочки имаш ама не се виждат... Тичай всеки ден по 5 километра след месец всеки ден по 10. След 2 - 3 месеца пиши пак как е минало

Мега фен Аватара на ZipFail
    fatrat e badass-a раздела, така че не очаквай нормален отговор. То от толкова цикли май нивото на тестостерона му е постоянно над нормата и затова поведението му е на абориген..

А в раздела всяка втора тема е по твоя въпрос, така че просто ползвай търсачката.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Saphire
    Ти плочки имаш ама не се виждат... Тичай всеки ден по 5 километра след месец всеки ден по 10. След 2 - 3 месеца пиши пак как е минало
    Аз имам, ама отгоре шкембя

оу съжалявам не знаех ,че се държа като абориген... ама и пъпчивковците като тебе като не разбирате от дума нема как иначе.За твое сведение циклите ми не пречат на интелектуалното развиване. Това ,че съм решил да помогна малко на такива като тебе в живота и евентуално "да се стегнат" (въпреки че този израз е присъщ на момичетата , които вие големите мъжкари наричате путки) . И да ми кажеш какво не беше нормалното в отговора ми? Тренирай и се храни здравословно! Да ви имам проблемите ...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    оу съжалявам не знаех ,че се държа като абориген... ама и пъпчивковците като тебе като не разбирате от дума нема как иначе.За твое сведение циклите ми не пречат на интелектуалното развиване. Това ,че съм решил да помогна малко на такива като тебе в живота и евентуално "да се стегнат" (въпреки че този израз е присъщ на момичетата , които вие големите мъжкари наричате п****) . И да ми кажеш какво не беше нормалното в отговора ми? Тренирай и се храни здравословно! Да ви имам проблемите ...
    А сега аз к'во съм ти казал , че ти се дървиш ? Познаваш ли ме ,че да казваш , какво мисля аз за момичетата , и как ги наричам ?
    Добре как "щом не вземам протеини , да спра ядките,щото в тях ИМА протеин" < Това изречение има ли смисъл ? Според мен НЕ.

Цитирай Първоначално написано от norain
    оу съжалявам не знаех ,че се държа като абориген... ама и пъпчивковците като тебе като не разбирате от дума нема как иначе.За твое сведение циклите ми не пречат на интелектуалното развиване. Това ,че съм решил да помогна малко на такива като тебе в живота и евентуално "да се стегнат" (въпреки че този израз е присъщ на момичетата , които вие големите мъжкари наричате п****) . И да ми кажеш какво не беше нормалното в отговора ми? Тренирай и се храни здравословно! Да ви имам проблемите ...
    А сега аз к'во съм ти казал , че ти се дървиш ? Познаваш ли ме ,че да казваш , какво мисля аз за момичетата , и как ги наричам ?
    Добре как "щом не вземам протеини , да спра ядките,щото в тях ИМА протеин" < Това изречение има ли смисъл ? Според мен НЕ.
    боже колко си тъп! Не говорех на теб първо! Второ да в ядките има протеини и щом не искаш да зимаш протеини и прочее не трябва да ядеш ядки компренде ли си сега? Понякога се чудя защо се занимавам в тоя форум ... от както TheManTheLegend не пише, само Myrth добре че влиза да обясни насам натам ,че някой може и да се самоубие ако чете тук!

Град
    Варна
    Ясно ( за адките).

Мега фен Аватара на ZipFail
    Близко е до акъла, че под под 'протеини и прочее' се има предвид добавки

Приятел, няам намерение да споря. С добавки или без (без е по-добре имайки предвид опита му) храната му също трябва да е перфектна! А като му кажа протеин ще падне едно изясняване Що е то протеин и има ли почва у нас За това Гуугъл -> Protein > Wikipedia и сичко е точно

Град
    Варна
    Приятел, няам намерение да споря. С добавки или без (без е по-добре имайки предвид опита му) храната му също трябва да е перфектна! А като му кажа протеин ще падне едно изясняване Що е то протеин и има ли почва у нас За това Гуугъл -> Protein > Wikipedia и сичко е точно
    Ее ама аз не съм глупаф

Мега фен
    Ее ама аз не съм глупаф
    Не,ти си неграмотен.

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Плочки много трудно и бавно се правят,освен ако не си някой гърч 50 кила.Тренирай си в къщи щом нямаш време,прави различни коремни преси и лека по лека ще изпъкнат.Освен ако не се тъпчеш и наливаш постоянно,защото така се получава разширяване.Яж по повече пъти на ден,но с по-малки количества,за да не се надуваш!Успех

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Ее ама аз не съм глупаф
    Не,ти си неграмотен.
    И как го разгада бе Айнщайн

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от stigmata
    Плочки много трудно и бавно се правят,освен ако не си някой гърч 50 кила.Тренирай си в къщи щом нямаш време,прави различни коремни преси и лека по лека ще изпъкнат.Освен ако не се тъпчеш и наливаш постоянно,защото така се получава разширяване.Яж по повече пъти на ден,но с по-малки количества,за да не се надуваш!Успех
    Да но като незнам кои, за какво помагат, има ли смисъл.

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Естествено,че има смисъл!По добре да правиш нещо,дори минимално и елементарно,от колкото нищо и да чакаш плочки.

Град
    Варна
    Прав си.

Мега фен
    Ако не ти се занимава прави каквото мислиш там вкъщи и избягвай cheat meals (или да имаш по 1 в седмица) Сега мога да ти кажа какво да правиш за хранителен режим , тренировки с 2 думи да разбереш,ама като не ти се занимава или прави това което правиш (по-добре) или спри напълно (не препоръчвам..)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си