Цитирай Първоначално написано от norain
Цитирай Първоначално написано от fatrat
оу съжалявам не знаех ,че се държа като абориген... ама и пъпчивковците като тебе като не разбирате от дума нема как иначе.За твое сведение циклите ми не пречат на интелектуалното развиване. Това ,че съм решил да помогна малко на такива като тебе в живота и евентуално "да се стегнат" (въпреки че този израз е присъщ на момичетата , които вие големите мъжкари наричате п****) . И да ми кажеш какво не беше нормалното в отговора ми? Тренирай и се храни здравословно! Да ви имам проблемите ...
А сега аз к'во съм ти казал , че ти се дървиш ? Познаваш ли ме ,че да казваш , какво мисля аз за момичетата , и как ги наричам ?
Добре как "щом не вземам протеини , да спра ядките,щото в тях ИМА протеин" < Това изречение има ли смисъл ? Според мен НЕ.
боже колко си тъп! Не говорех на теб първо! Второ да в ядките има протеини и щом не искаш да зимаш протеини и прочее не трябва да ядеш ядки компренде ли си сега? Понякога се чудя защо се занимавам в тоя форум ... от както TheManTheLegend не пише, само Myrth добре че влиза да обясни насам натам ,че някой може и да се самоубие ако чете тук!