.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Тема: Стягане

Супер фен Аватара на fatrat
    cheat meals е за психично слаби Инсулиновия глад е гаден, обаче по-гадно е ,че не можеш да спреш да набиваш сладко след първата вафла/нещо друго

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    cheat meals е за психично слаби Инсулиновия глад е гаден, обаче по-гадно е ,че не можеш да спреш да набиваш сладко след първата вафла/нещо друго
    Има тука едно момче,дето уж ги разбира нещата,чете уш и тренира и здраво..Всеки съветва да прави cheat meals дори като е обем му казва да има 2 cheat days / седмица..Ето това няма да го схвана никога,защо ще прави хранителен режим и ще се мъчи (колкото и да се или не се мъчи) а ще слага 2 дена в седмица да нагъва дюнери-пици-вафли и тн..Точно това казва..Ще има и тези неща които е ял главно 2-3 пъти на ден пиле с картофи или риба тон с ориз примерно а останалата част от деня ще яде cheat meals . НЯМА ДА ГО РАЗБЕРА НИКОГА ТОВА И В КАКВО ПОМАГА!!!!!!!

Cheat meals при едно стриктно НВД просто няма начин да отсъстват. След 3 тия ден чувстваш вече липса на захароза, след 5тия ден вече стоиш на едно място и устата ти съхне и търсиш нещо сладко (в моя случай). Не знам правил ли си НВД , но при мойто специално гледам да ям по 60-70гр въглехидрати/ден. А за да функционира правилно мозъка трябва по 120гр на ден (80кг човек). Cheat meal правя веднъж на седмица-две щото просто ставаш с много ниско КПД-нищо не знаеш нищо не помниш не можеш да мислиш!

Мега фен
    Да обаче 2 дена да се тъпчеш от сутрин до вечер освен 14:00 - 18:00 дето се яде пилето с картофи или риба тон с ориз и това е..

Ти говориш за cheat meal аз ти говоря за 2 cheat days ..

Cheat meals разбира се не се правят когато си пожелаеш. То пак си е както го наричаш cheat day . Смисъл не следиш часове и хранителна стойност през един цял ден и ядеш що ти е на сърце.

Мега фен
    Cheat meals разбира се не се правят когато си пожелаеш. То пак си е както го наричаш cheat day . Смисъл не следиш часове и хранителна стойност през един цял ден и ядеш що ти е на сърце.
    Това за мене ако искаш релеф си е една крачка напред-една крачка назад..

Иначе когато искаш обем са излишни мазнини според мен,но cheat meal може ама да ядеш 2 дена в седмицата квото и да е ми се вижда прекалено..

Направи едно НВД на 60гр въглехидрати и ги яж преди 13:00 ! Тогава ще видим дали е една напред една назад! Просто на 5- ден мозъка ти ще спре да функционира Лично съм го изпробвал Имах интелект колкото насрано шимпанзе!

Мега фен
    Направи едно НВД на 60гр въглехидрати и ги яж преди 13:00 ! Тогава ще видим дали е една напред една назад! Просто на 5- ден мозъка ти ще спре да функционира Лично съм го изпробвал Имах интелект колкото насрано шимпанзе!
    Добре,обаче не може ли през този ден да си набавиш въглехидрати от други продукти?Нужно ли е да са пици-дюнери-вафли и подобни? Не можеш ли да хапнеш един сандвич със извара примерно?Малко пиле с картофи или с ориз?Разбираш ли какво имам предвид?

Е то тва е мисълта.Повечето е на психична основа, за това казвам ,че е за слаби. Работата не е във въглехидратите или протеина , а в това да не спазваш ограничения и да хапваш каквото искаш! Естествено не да се тъпчеш , но примерно лятото обожавам да седна в петък с приятелката ми и да ядем по един сладолед или да пия една бира например! Лошото е ,че се свиква и през 2-3 дена гледам дали е станало петък

Мега фен
    Е то тва е мисълта.Повечето е на психична основа, за това казвам ,че е за слаби. Работата не е във въглехидратите или протеина , а в това да не спазваш ограничения и да хапваш каквото искаш! Естествено не да се тъпчеш , но примерно лятото обожавам да седна в петък с приятелката ми и да ядем по един сладолед или да пия една бира например! Лошото е ,че се свиква и през 2-3 дена гледам дали е станало петък
    Хахаха..

Сериозно обаче НВД под 2-2.5/телесно кило въглехидрат не бих направил..Тоест аз съм 1.82 , 78-80 кг (иска се още 6-7 кила) но като правя после релеф ще взимам по 160-200 грама въглехидрат/ден 60% протеин 25-30 въглехидрат и 10-15% мазнини.Как ти се вижда?

Колко ти излиза ОКБ???
    ей оспамихме темата на човека начи

Мега фен
    Колко ти излиза ОКБ???
    ей оспамихме темата на човека начи
    Дори не знам какво е ОКБ.Тези термини са ми нови,защото от малък уча в чужбина и тука почнах да се занимавам..

Иначе сори за спама Писал съм по-горе..

ОКБ е отрицателен калориен баланс! Има в интернет как се смята! Не вярвай на калкулатори! Сметни си сам! Г/д изчисляваш BMR и изваждаш 500 к кал! ако не можеш да го сметнеш пиши ми!

Мега фен
    Еми изкарвам 3634,954 калорий за да поддържам! Сметната с калкулатор,не обаче някъв от нета,изчислява точно,стига да въведеш правилни данни..Значи ако взимам 3100-3200 е ОКБ?

Няма начин да е 3600... За мен излиза към 2.7 и нещо

Мега фен
    Най-малкото,което ми изкарва е 3200 калорий!По-надолу няма как да се падне..Значи ако правя 2700 като твоето е ОКБ?

да! Сметни си после 70-85% белтък 5-10%мазнини 10-15-20% въглехидрат!

Мега фен
    70-85 %

Град
    Варна
    Става все по неразбираемо за мен

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    70-85 %
    НВД ли правиш или се лигавиш? Добре нека са 60% ...

Мега фен
    Виж сега хранителеният режим на едно напреднало момче,повече от мене де (1.75 80 kg е..)

Това е за релеф:

Прави по 1 cheat meal и много въглехидрати 1 път в седмицата..

1. 80 gr quaker + 250 ml прясно мляко 0% , 2 яйца цели ,витамини
    2. 2 сандвича с пуешко с пълнозърнен хляб
    3. пиле/месо/риба (едно от тези) + 200 грама зелено (маруля или краставица + 1 супена лъжица олио
    4. 125 грама риба тон в консерва
    5. Същото с 3.
    6. 250 ml прясно мляко 0% , 1 кисело мляко 0% и малко ядки

Поне от снимката дето ми показа е доста добър,но не знам..Как ти се вижда?На мене ми се виждат доста въглехидратите,но нз..

добре бе пич обясних ти по-горе. Тоя режим според мене е пълен ташак освен ако човека не взема някакви добавки. Аз ти говоря за хранителен режим без да изчислявам добавките! Ако го спазвам , от тях няма смисъл. И лично особено за сваляне предпочитам да ям здравословно!

Мега фен
    добре бе пич обясних ти по-горе. Тоя режим според мене е пълен ташак освен ако човека не взема някакви добавки. Аз ти говоря за хранителен режим без да изчислявам добавките! Ако го спазвам , от тях няма смисъл. И лично особено за сваляне предпочитам да ям здравословно!
    Само витамините взима...Вика тва било low carb diet

low carb може би! Тва не означава ,че е за сваляне! С тва мляко накрая нищо не прави! Тея 2 сандвича сутрин също! 4 трябва да е поне 250грама и също без читинг!

Мега фен
    Както казва момчето,много важно е да имаш cheat meals един ден в седмицата,много помагали както при обем така и при релеф,тоест със cheating ще видиш по-добри резултати от колкото без..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си