Цитирай Първоначално написано от babity
Не съм сигурна, че темата е точно за тук, защото не става дума точно само за отношенията ми с мъжете, а въобще с хората. И така... наистина всички ми омръзват. Имам приятен характер, търпелива съм с хората, дори много често ме вземат за довереница по тази причина, което е отвратително. Изключително бързо се сближавам с хората. Обаче съм супер обсебваща и предпочитам да имам контакт само с един човек, но наистина да сме неразделни. И това се случва, но след известно време се разочаровам. Намирам недостатъците им един след друг и накрая осъзнавам, че тези хора не ме заслужават... и ги сменям. На мен това не ми пречи, и така съм си добре. Просто една вечер си разсъждавах на тази тема от нямане на работа. Реално аз имам ли проблем или е от прекалено многото свободно време?
Явно си твърде напреднала личност, и хората около теб не са на твоето ниво и ти писва от човешките същества.
Не е нужно да ставаш асоциална, но просто стой на дистанция от всички щом не ти харесват, намери си 1 човек на твоето ниво който да ти е партньор в живота, и друго не ти трябва
Аз примерно(с изключение на 2-3ма човека) винаги поддържам близко-далечни отношения, в смисъл - близки, щото имам доста приятели които не бих се притеснил да им дам ключовете ми за нас, и далечни, в смисъл че не забърквам в техните проблеми, нито в сериозни отношения, ситуации, стоя настрани от филмите им изобщо отношенията ми с всички са майтапчийски, простират се дотам да си праим бъзици, да обсъждаме забавни ситуации и забавното минало, да ходим на някоя кръчма и дискотека, а най-близките ми и стари приятели са тия, с които поддържам най-майтапчийски отношения, един вид сме партньори в забавата и някой път в дребни финансови отношения. Ако почна да съм сериозен ще се изпокарам с всички на секундата.