- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едно момиче !
Харесвам едно момиче преди около година си писахме по skype и аз и го казах. Тя ми каза, че времето ще покаже дали може да сме повече от приятели . Съответно аз си чакам и мисля пак да и го кажа.
Имам ли някакъв шанс ? И кажете как точно да и го кажа.
Все едно да чакаш от умрял писмо...Щом една година не се е сетила за теб,надали сега ще се сети....Не си губи времето!![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Под "времето ще покаже" е имала предвид че иска да види какво ще направиш,за да я спечелиш.
Я кажи за една година какво направи,за да я впечатлиш?Или си седиш пред скайп и си чакаш...
определено не съм чакал пред скайп ние учим в един и същи клас постоянно се опитвам да я впечатля един път събрах смелост дая поканя на кино само че беше извън града.
....Първоначално написано от anonymous00
Кое е било извън града?Киното или тя е била извън града и не сте отишли?Ако си правиш любовните обяснения по същия начин,по който и постовете няма надежда..
Щом няма развитие по случая,или не си я впечатлил достатъчно,или си твърде сдухан да я попиташ очи в очи.Един съвет остави го тоя скайп.
Иска ми се някои хора да не си слагаха лицата на аватар.
За една година щом не си направил нищо значи си си загубил шанса... Продължи напред, а като си намериш друго момиче недей седя на скайп, а действай!
П.П. w0sh много изгрубя xD
--------------------------------------------------------
А пич ,а ако момичето е твърде заето ,но въпреки това е казало ,че го обича,срещали са се един път ,пак ли да не си пише по скайп?Първоначално написано от BlueFace
П.П.Така е в моя случай,но разликата тук е ,че тя е от друго училище.
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
MaGuSs ,не мисля, че ситуацията в този случай е такава. Самият факт, че той и е казал, че я харесва и че иска да са повече от приятели по скайп, ми го доказва
П.П.
Определено говореше за нея, но не беше нужно да разкриваш "мистерията"Мисля, че говореше за златистите коси на Рапунцел.
Ах, на крачка съм да обърна резбата.![]()
--------------------------------------------------------
Това е лично мое мнение, но не се казва просто ей така на момиче че я харесваш ( и то по скайп ако съм разбрал ) ... първо трябва да излизате извесно време и да видиш дали има някакви симпатии, а и много момичета се стряскат ако го изръсиш директно ... и наистина щом за една година нищо не се е променило или ти нищо не си направил се отказвай защото особено голям шанс нямаш ...
Е това беше грубичко вечеПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
Ценя психичното си здраве прекалено много.
Е в момента се заяждаш на дребноА и тук не е мястото за такива коментари,ако имаш да казваш нещо нека да не е в темата на момчето
![]()
Аз мога да си заяждам на какъвто мащаб ми е удобно. Пък и какво значи да се заяждаме на едро? (философска тема)
Хората сме естетически същества и когато чувството ми за естетика бива погаврено аз се възползвам от хартата за душевните права на човешките същества и възразявам инстанционно.
Онтопик: не знам за какво става дума в темата, но предполагам, че най-доброто което можеш да направиш е да уважиш малко себе си и да не тичаш подир изгубени каузи.