.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Супер фен Аватара на Luscious_Heart

За втория шанс

Излизам с един от 2 месеца (гаджета сме), дето в рамките на последната седмица се издъни много яко: три пъти излизаме вечер след втората смяна и 2 пъти ме оставя да се прибирам сама в 11.30 ВЕЧЕРТА... защото мама и тати щяха да му се карат, ако закъснее. На всичкото отгоре и непрекъснато се лигави с лицемерните "бебе" и "мило"... Мисля да го зарежа окончателно, обаче всички ми казват "Недей така, той ще се научи.." Баси писна ми всички да се учат, аз как не правя такива гафове. Аз майка ли съм, или гадже...

Какво е мнението ви за втория шанс, момичета и момчета? Как да разбереш дали човека заслужава такъв, или изобщо няма да се промени?

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Това е нещо,което усещаш със сърцето.Според мен 2-ри шанс се дава само на някой,който наистина го заслужава и би го оценил...А очевидно ти много много не можеш да търпиш недостатъците на другите...Вместо да го критикуваш пред себе си и пред приятелите си му го кажи лично,защото няма как да очакваш промяна при положение,че не си споделила с човека какво те дразни у него...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Със сърцето... ама аз нямам чувства към него. Никакви даже. Допреди седмица ми беше готино, щото беше забавен и приятен... Ама ся баси.
    Ще му вдигна скандал утре, нищо не губя.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Тъпа кифла...зарязвай го, че да не го тровиш повече

--------------------------------------------------------

А ти с какво се прибираш вечерта?

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Тъпа кифла...зарязвай го, че да не го тровиш повече
    Кифлено ти е сивото вещество.

bogzfaggot, тогава се прибрах пеша; живея близо до центъра.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ти се нервиш за глупости,как може това да ти е причина да го оставиш...
    На колко години сте ?

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Ти се нервиш за глупости,как може това да ти е причина да го оставиш...
    На колко години сте ?
    16 аз, той почти 18.
    Извинявай, ама "глупост" ли е да ме остави в такъв късен час сама...

Ем' тъпичко е да те оставя да се прибираш сама принципно
    Ако очакваш повече внимание той не е човекът за теб. Не всички мъже са супер внимателни, и ако това не те устройва - ножица, но без злоба.
    За "бебе" и "мило" не мисля, че имаш основания да му се дразниш, но ти си знаеш...

И бтв, понеже ще има още хора като BlueFace, мисля, че трябва да се вземе едно нещо под внимание - жените не се дразнят на мъжките (без)действия като такива, а на отношението, което лъха от действията/бездействията. Т.е. важно е чувството, което оставя в нас вашата постъпка.
    Интерпретация - когато не са я изпратили 2 пъти поред, авторката се е почувствала незначителна, направила си е извод, че на момчето не го е грижа за нея и т.н., а тя е свикнала на по-внимателно отношение. Момичешката логика е такава. Аз също бих помислила за егоистично някой да мисли как майка му ще му се скара, вместо да ме изпрати и т.н., както и че ако има час е по-добре да се раздели с мен по-рано, а не в късните часове. Просто така сме програмирани, че си мислим, че нещо не е наред, ако момчето не прояви желание да ни изпрати или да направи някой друг малък жест и т.н.

Не коментирам колко кой прав/крив, просто ми се ще да изразя гледната си точка за момичешкото мислене. Може и да не съм абсолютно права, просто си мисля че това е породило недоразуменията във въпросната връзка..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    А ако нямаше приятел и пак трябваше да се прибираш по това време какво?

Мега фен Аватара на babity
    Ако нямаш приятел си береш дерта. Обаче като имаш... т'ва е супер тъпо да те зареже така. Според мен трябва да скъсаш с него. Наскоро минах през нещо подобно и знам какво говоря. След като нямаш чувства към него, това е само началото... съвсем скоро ще те дразни и начинът, по който диша, ако останеш с него.

в подкрепа на авторката. зарежи го, ше си намериш нов.

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    А ако нямаше приятел и пак трябваше да се прибираш по това време какво?
    Ами виж сега.
    За да се прибера в такъв час или по-късно, значи съм ходила на кафене или дискотека (по-ранна). А тогава 100% има компания от момчета, които никога не са отказвали да ме изпратят, нищо че сме само познати. А и винаги усведомявам баща ми, който също би могъл да ме прибере с колата. В крайна сметка взимам такси, което да ме остави пред входа точно, за най-сигурно.
    А миналата седмица баща ми беше извън града и сега също е..

За сравнение: бившият ми приятел, когато празнувах рождения си ден вкъщи се съгласи да изпрати най-добрата ми приятелка (макар че тя му е никаква), часът беше 12 и тя трябваше да се прибира, а нямаше с кого. И той прие, макар че пътят в едната посока пешачка е към километър...

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Е какъв ти е проблема ... никъде не е казано, че момчето трябва да изпраща момичето и особено ако ще си има проблеми с родителите .... егати разглезените момиченца ... като искаш да те изпраща е прибирайте се по рано ... това че всички момичета постоянно закъсняват незначи че и момчетата трябва да го правят

Цитирай Първоначално написано от Torn
    Е какъв ти е проблема ... никъде не е казано, че момчето трябва да изпраща момичето и особено ако ще си има проблеми с родителите .... егати разглезените момиченца ... като искаш да те изпраща е прибирайте се по рано ... това че всички момичета постоянно закъсняват незначи че и момчетата трябва да го правят
    бахти тъпака си ве мен, него няма да го наебат или оберат нали

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Тц.

За да ти се даде втори шанс.. първо трябва да си го заслужиш, и чак след това да се надяваш че си достатъчно симпатичен на другия човек, за да ти го даде. Ей така на една гола надежда че другия ще го оцени и ще се поправи.. е неоправдано да се дава.

И идеята е че щом си сгафил - първо ще си осъзнаеш грешката, после ще се постараеш да не се повтаря, като промениш каквото е нужно. И чак след това ще помолиш другия.

В твоя случай - не знам как не си го зарязала още на първата издънка.

Тряя да се има поне елементарна култура докато си с някой навън. Щото в една връзка има отговорност не само към теб, но и към другия. Поравно. Ако не ти изнася - лъскай на ръчна.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Главния проблем не е в това, че младежа се лигави с "бебе" и "мило" или, че не те изпраща. Въпроса е просто в това, че нямаш чувства към него --> всичко те дразни --> иска ти се да го разкараш. Няма смисъл да си във връзка с някой просто, за да си във връзка с някой.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Главния проблем не е в това, че младежа се лигави с "бебе" и "мило" или, че не те изпраща. Въпроса е просто в това, че нямаш чувства към него --> всичко те дразни --> иска ти се да го разкараш. Няма смисъл да си във връзка с някой просто, за да си във връзка с някой.
    какво общо имат чувствата? ако някой се държи като пълен кретен, както гаджето на авторката, трябва да бъде разкаран на момента.

остави го това мамино синче да ходи с лигавничето при мама, че да му даде топла супичка, да си го завие и да си го цунка за лека нощ, пък ти си намери 1 истински мъж, който знае значението на думи като грижа и отговорност.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    somewhere...
    Luscious_Heart
    аа направо го зарязвай тоя...
    Има други хора, които знаят как да се държат....
    Ти да не си длъжна да търпиш такива глупости...
    Като незнае как да се държи или не му пука....той губи

They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    на 18 и с час.. че и да нямаше пак си е малък, което до някъде обяснява поведението му, общо.
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Най-много да ви наебът и оберът и двамата!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    След като нямая чувства към него просто се разделете
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

добре че има такиза хора
    щот иначе изнасилвачите щаха да останат дествени
    lol

Цитирай Първоначално написано от erfo
    добре че има такиза хора
    щот иначе изнасилвачите щаха да останат дествени
    Хаха, оригинално казано. Харесва ми черният хумор.

Щом те дразни и нямаш чувства към него.. ЗАРЕЖИ ГО !! Намери си по-голям, без вечерен час и неупотребяващ лигави обръщения от рода на ''мило'', ''бебе'' и тем подобни глупости..
    "Знаеш ли какво е самота? -Знам какво е. -Но не знаеш какво е да си самотен, когато имаш възможност да бъдеш с когото си поискаш..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си