.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Според мен имаш два варианта:
    1. Зарязваш го.
    2. Късаш си нервите, обяснявайки му ти как се чувстваш от неговите прояви. След това обаче на него му писва от постоянното ти нятякване. В това време ти обаче се привързваш към него, обаче той решава, че му е писнало да му търсиш постоянно кусури и зарязва теб...следват ред сълзи и сополи от твоя страна.

Истината е, че ти просто не харесваш отношението му към теб, а това отношение няма как да го промениш без да последва реакция от негова страна. Тази реакция обаче аз мисля, че не може да бъде положителна в никой случай.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Като ти каже, че трябва да се прибира му кажи да те изпрати, и ако категорично откаже, значи е зле. Може да е останал с впечатлението, че няма проблем за теб.

Въпреки всичко ми се струва малоумник, за който не си струва да си губиш времето.
    Temet Nosce

벨야카

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Не прави това,което не искаш да ти направят (;

А също така си намери 1 по-голямо момченце на което мама и тате няма да му се карат ако изпрати приятелката си до вкъщи ;д и закъснее с 10 минутки
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си