- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За втория шанс
Според мен имаш два варианта:
1. Зарязваш го.
2. Късаш си нервите, обяснявайки му ти как се чувстваш от неговите прояви. След това обаче на него му писва от постоянното ти нятякване. В това време ти обаче се привързваш към него, обаче той решава, че му е писнало да му търсиш постоянно кусури и зарязва теб...следват ред сълзи и сополи от твоя страна.
Истината е, че ти просто не харесваш отношението му към теб, а това отношение няма как да го промениш без да последва реакция от негова страна. Тази реакция обаче аз мисля, че не може да бъде положителна в никой случай.
Като ти каже, че трябва да се прибира му кажи да те изпрати, и ако категорично откаже, значи е зле. Може да е останал с впечатлението, че няма проблем за теб.
Въпреки всичко ми се струва малоумник, за който не си струва да си губиш времето.
Temet Nosce
벨야카
Не прави това,което не искаш да ти направят (;
А също така си намери 1 по-голямо момченце на което мама и тате няма да му се карат ако изпрати приятелката си до вкъщи ;д и закъснее с 10 минутки![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s