- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кое е "прекалено слабо" според вас?
И за мен тая горе е добре. Просто малко странно й седи бюстието, много надолу някак си.![]()
Абе, нещо не ми се струва много добре май..![]()
![]()
ШОК И УЖАСС !!!![]()
![]()
![]()
Тази мацка не е прекалено слаба, но за да има перфектно тяло, й трябват 4-5 кила отгоре, защото е позагубила женствеността си.Първоначално написано от Little_Lady93
А, Little_Lady93, вашите как ти позволяват да ядеш само сутрин? Как ги убеди? Защото аз имам нужда от отслабване, с което родителите ми също са съгласни, но не ми позволяват да минавам без вечеря, това би бил перфектният за мене режим...
always late but worth the wait!
Ами ние с години имахме спорове за храненето.. накрая разбраха, че дори да стане на тяхното накрая като замина студентак, пак ще си се върна към режима който ми харесва.. имам половин година докато стана студентка и се отделя от тях. Тогава няма да са до мен всеки ден, няма как да контролират храненията ми... а и не съм малка, на 18 съм :P Така че вече са се примирили![]()
Перфектното тяло.
За мен е просто нереално човек в днешно време да кара на половин кофичка кисело мляко и една ябълка цял ден. Жалко, че недоядената им храна не отива при гладуващите дечица в африка... или може би го правят в тяхно име, кой знае.
Little_Lady93 аз и в друга тема те попитах, но ще го направяи тук, че там и без това не ми отговори. Мислиш ли ,че си заслужава в името на грозната слабост да рискуваш щастието след време да имаш собствени деца ? Защото ти гарантирам, че ще си докараш супер сериозни проблеми с хормоните, ако вече не си го направила.
Закъсаш ли го веднъж с тях, чакай да се оправиш.. ниския процент мазнини в тялото ще ти изиграе доста лоша шега , в случая !
Обмисляла съм нещата много пъти. Знам какво рискувам и какво мога да си причина, преценила съм, че ткаа се чувствам по-добре. Иначе ако говорим конкретнио за децата, да не се изказвам крайно, но не искам да имам деца по ред причини и фактори, които са ми повлияли
А, защо реши , че ще се чувстваш добре и след като хормоните ти станат пълна каша ??![]()
![]()
защото ставам ужасно нервна, нещастна и депресирана, когато не съм в "идеалните" си мерки. Просто се чувствам ужасно неудобно в кожата си
Класически признаци за анорексия! Момиче, вземи се в ръце и посети психолог. Ако не за себе си, то поне заради своите близки.Първоначално написано от Little_Lady93
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ТВЪРДЕ СЛАБА
С ПРИЕМЛИВО ТЯЛО
Според мен са така![]()
Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!
Просто един човек,когато е прекалено слаб се губят пропорциите на тялото. Същото е и, когато е с наднормено тегло.А според мен красотата на едно тяло идва от симетрията му.Аз примерно много харесвам
![]()
Целта оправдава средствата !
Little_Lady93 а не ти ли е малко некомфортно поне пилежката кожа и окосмяването опадалата коса. Лично аз съм все на някакви лекарства или за цикъл или за коса защото ако още не ти е окапала ще стане и това и постоянния студ( знам какво е да не се чувстваш добре в кожата си в момента съм така но си знам границите 172 съм най-добре съм на 50 не по малко,защото не искам да ме мъкнат пак по доктори постоянно) Да вметна че на мен и паметта доста ми се забави и не можех да запомня нищо.
Леле, момиче, ти си минала през ада
Не знам какво да мисля, освен да се надявам, че всеки ще го кара умерено, макар и това да се оказва най- трудната задача.
always late but worth the wait!
Литъл Лейди, да не би да НЕ искаш деца, заради кг които се натрупват през бременността ако мислиш, че с това хранене ще изкараш цял живот-лъжеш се, бъди сигурна, не искам да се заяждам но е така
На мен много ми харесва такова тяло , което е пуснала Little_Lady93 . Не смятам , че прилича на анорексичните модели ,който са публикувани.Първоначално написано от Little_Lady93
за мен доброто тяло е стегнатоtо,нo не прекалено слабото..като манекенките който са 180 и по 40 кила,или момичетата който са супер плоски във гърдите и дупето от прекалена мания за слабо тяло.Ето това е перфектното тяло за мен:
http://images.ibox.bg/2009/03/19/rafaeli/519x653.gif
За мен пък това е прекалено слабо, дори леко измършавяло. Кокалите са доста изпъкнали..Първоначално написано от silviq8888
Това също ми е грозно слабо, даже много! :
![]()
Харесват ми добре оформени, женствени и стегнати (НО не прекалено) тела. Тялото на Адриана Лима например е повече от перфектно!
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
1. НЕ ми е опадала косата нито имам "пилешка кожа" а съм така вече години (на този режим и тези кг с +, - 2 примерно)
2. не искам деца поради причини, различни от дебелеенето по време на бременността, макар че и то не е особено приятен факт
3. не мисля постоянно за храна и за това какво ще ям, което си е един от най-показателните симптоми на хранително разстройство
щом си така от години супер(може би при мен храната е била по-малко) аз се страхувах от всяка хапка,каквато е да е тя. На рождения ми ден даже си позволих много за мен храна, тоест 1 3в1 и парче пъпеш(надявам се да не стигнеш до тамЗащото остава за цял живот това мислене............
Всъщност аз вече минах през това... преди 2 години. Но се оправих! Така че има измъкване. Сега се чувствам супер активна и изпълнена с енергия.
И което беше важно за мен - не се срамувам от тялото си
Много ясно, че не мислиш постоянно за храна, след като ядеш до обяд !!!![]()
И пак не отговори колко тежиш и колко си висока ?
![]()
Не спамя :
Красота !![]()
принципно не съм длъжна.. но 40 кг, 162 . Но за мен кг не са показател. Важно е какво виждам в огледалото, а не теглото ми. Не ми пречи да съм и 50 кг стига да ми харесва как изглежда тялото ми.