- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е по-неприятно?
Замислих се, кое е по-неприятно - непознат да ви хване докато правите секс, или познат?
Дали срамът пред непознатият е по-голям от срамът от човек, когото познавате, с кого се виждате често или дори сте израстнали?
Няма отговор все ми е тая, не ми пука като ме хванат
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Happy now?Беше написан и в началото, не не беше излязъл.
Сега вече мога и аз да гласувамТолкова пъти са ме хващали като се почне от сестра ми, приятели, непознати, даже и котарака. Вече грам не ми прави впечатление, аз съм млад човек и сега е времето да го правя. Който не му понася да хваща пътя
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
От познат ще ме срам повече, защото после пак ще го видя и ще общувам с него.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ами познат...Какво ме ебе от непознатия хД
--------------------------------------------------------
Кое е срамното? По-скоро е сконфузно и леко неудобно, особено ако са ви видяли атрибутите. Но чак пък да ви е срам да го/я погледнете - не мисля.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
+ ...но като се замисля, може би и на мен не би ми пукало чак толкова, к'во пъкПървоначално написано от BlueFace
![]()
Тебе да не са те хванали в крачка,че питаш?Първоначално написано от GreenFairy
![]()
Шегувам се.Неприятно ще ми ако ме види някой познат или хора от родата-за другите не ми пука особено.
![]()
Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!
По принцип не ми пука, но ако трябва да избирам м/у 'познат' и 'непознат', то по-неприятно ще ми бъде да ме завари някой познат, тъй като ще го виждам, ще си говоря с него и т.н., но както се казва 'човешко е..' баси .![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
познат много ясно ... непознатия кво ме интересува като не го познавам![]()
от познат или от познат на приятеля ми, т.е. непознат за мен
познат
Hostis Honori Invidia
Хах, мен и познати и непознати са ме хващали в крачка. За мен лично познат е по-кофти защото може евентуално да клюкарства после... Но ако ми е достатъчно близък ще мога да разчитам да не казва... Така, че си зависи.Първоначално написано от diana199406
Иначе разглеждах една тема в която доста хора бяха писали, че са ги хващали непознати или познати и се зачудих и другите какво мислят по въпроса.
непознат..
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Определено познат ... Ако е непознат няма да ми пука какво мисли.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
не ме е срам и не ми пука.
![]()
6б3З10
Познат , щото може да е задник и да раздуха така че да ме изгонят от работа и училище![]()
Иначе са ме хващали, но не ме е срам .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от NomNomNom
Кога сексът стана незаконен в тая държава, да му се не види....
Срам от никое не ме е, хубаво тяло имам, от к'во да се срамувам? Малкият проблем....по принцип секс на обществено място е леко незаконен(а къде другаде може непознат да те хване?) и последиците зависят от това колко привлекателна е двойката![]()
Сексът е нещо съвсем естествено за 2-ма души и не виждам защо трябва да е срамно.
Според мен познат! Може да раздуе на всички - майка, татко ала-бала.
Докато ако е непознат, ще каже: "извинете!" и ще си тръгне. Или пък ако каже нещо, какво ти пука! няма да го видиш вече!
Друг въпрос е ако се окаже така ,че в бъдеще да се сближите![]()