.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Интернет запознанства?

Предполагам всички сте забелязали, че все по-популярни стават запознанствата чрез социалните мрежи. Много приятелки имат гаджета, с които са се запознали чрез Skype или Facebook.
    Но в интернет пространството можем да срещнем не само тийнейджъри, търсещи нови контакти и връзки, но и хора, отдавна надминали тийн годинките си.
    Повечето от тези индивиди дебнат именно в такива он-лайн портали, за да намерят някоя нищо неподозираща жертва и да я примамят в коварен капан, представяйки се за 16-годишни. А доста често децата, дори на тази възраст, са твърде наивни.

Според вас, доколко е безопасно да се запознаваме с хора чрез социалните мрежи? Има ли бъдеще една връзка, чието начало е било поставено именно от случайни събития и дискусии в скайп или фейсбук?
    Ако сте необвързани и искате нови запознанства или някакви по-сериозни отношения, бихте ли използвали именно мрежата, за да намерите подходящ за вас човек?

Не виждам проблем, ако си малко от малко предпазлив, а не напълно наивен. Интернет запознанствата крият някои рискове, но ако откриеш това, което търсиш, значи си е заслужавало, нали? (Въпреки че аз например не съм обвързан и бих искал нови запознанства, но все пак не използвам интернет за да търся такива)
    Всеки човек умира, не всеки истински живее.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Нямам регистрация в нито един сайт за запознанства, социални мрежи и т.н. поради простата причина че не ми се занимава, има с какво да си уплътнявам времето.Преди имах, но не за да се зарибявам ами просто да убия време като си пиша с някой познат/а, непознат/а.Но стана така че се запознах с едно момиче, излизахме известно време и до ден днешен сме заедно, въпреки че съм против този тип запознанства ( все пак друго си е на живо, да се видите да поговорите ).А относно това дали крие опасности - да крие ги, но мисля че на моменти хората преувеличават.Ако си някой 14-16 годишен/на и си уредиш среща по интернет, то няма да стане в нечии апартамент или вила, ми някаде навънка на улицата, на кафе - някъде където има народ
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ами в нета съм се запознавал с много хора просто за да си чатим и не съм бил с идеята да си търся гадже... Наистина трябва да си предпазлив, ако си уреждаш среща, защото в интернет никога не може да си сигурен кой е на отсрещния монитор. А по фейсбук съм се запознавал само с хора, с които имаме общи познати, така че не съм поемал риска да се срещна с напълно непознат.

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на xinfamous
    П-О-Р-Е-Д-Н-А-Т-А ТАКАВА ТЕМА
    Can It All Be So Simple ?

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    доста съм негативно настроена към тея запознанства с цел връзка в нета,
    тва трябва да си мега отчаян, че да седнеш да си избираш приятел/ка по снимки и зададена информация
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от LoveHurT
    тва трябва да си мега отчаян, че да седнеш да си избираш приятел/ка по снимки и зададена информация
    Същата работа е и speed dating-a,който напоследък стана доста популярен.Запознанствата в интернет нямат дълго бъдеще (като развитие имам предвид).Също така доста често се получава,човекът за който си добил една представа,въобще да не отговаря наа очакванията ти,когато сe видите irl.Хубавото поне е че можеш да му теглиш един игнор след това.

Отдавна нямам регистрация в сайтове за запознанства, ако фб се брои за такъв, ок.. ;д
    Против.. колко да съм против..
    Абе, зависи, зависи от много неща..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Относително е.Аз си пиша почти само с непознати в последно време,тъй като с познатите ми нямам за какво толкова да си пиша,щото се виждаме често.Не ги приемам тези чатове сериозно,тва са си просто за отбиване на времето.Но пък ако си допаднеш с даден човек,какво лошо има да се видите ? Просто .. зависи от много неща.

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Имам позната, която така се запозна с едно момче от интернет. Той не е от България, но се срещнаха колкото и трудно да беше. Сега тя живее при него и са щастливо женени.
    Все пак може и да просъществуват такива връзки и запознанства, но според мен не всички могат да имат такъв късмет. Всичко си е до човека.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

...
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Аз също познавам много хора,които се запознали в такива сайтове и гледам,че си живеят щастливо.Някой имат и деца.Според мен няма нищо лошо да се запознаеш с някой по интернет.Излизаш с 3-ти,5-ти,10-ти и накрая намираш това което си търсил!Има обаче хора,които злоупотребяват и това не е никак морално!

Аз самата също съм доста против, най-вече заради хората, които злоупотребяват с това. Друго е на живо, да усетиш излъчването на човека, да прочетеш характера в очите му... Чрез интернет това няма как да стане.

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Цитирай Първоначално написано от regin19
    Аз самата също съм доста против, най-вече заради хората, които злоупотребяват с това. Друго е на живо, да усетиш излъчването на човека, да прочетеш характера в очите му... Чрез интернет това няма как да стане.
    Еми в интернет си определяш срещата и като се видите ще усетиш излъчването му и характера в очите!Ако не ти допадне опитваш с друга среща и така до като не намериш подходящия.По-горе съм го написал!

Само веднъж си позволих да се запозная с един в нета... ии какво се оказа... Една година си пиша с него,лафове,базици и накрая съвсем случайно разбрахме,че сме втори братовчеди
    Неприлично Щастлива .. : )

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Е стават и грешки по някой път.Ама х*й рода нема

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от sasheto0o
    Само веднъж си позволих да се запозная с един в нета... ии какво се оказа... Една година си пиша с него,лафове,базици и накрая съвсем случайно разбрахме,че сме втори братовчеди
    ааааа не.. тва е гадно

ЗА такива запознанства и връзки съм.
    Просто трябва да бъдеш маааалко предпазлив и не толкова наивен.
    *сън*

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Аз пък съм и за и за не...
    По~принцип със сегашния ми (да го наречем приятел) започнахме да общуваме от фб. оттам по скайп, защото все пак е от друг град и нямаме голям избор..
    1 на 1 000 000 се случва на момиче да си пише с педофил, зависи в какви сайтове за запознанства общуваш.. все човек трябва да е предпазлив...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    П-О-Р-Е-Д-Н-А-Т-А ТАКАВА ТЕМА

Недей става лошш ;;д
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Като го има като опция,защо не,макар че шанса в интернет да излъжеш другия затова,кой си какъв си е огромна,докато в едно общуване извън интернет всичко малко или много е видимо.

Град
    The Moon,Milky Way
    Някак си негативно настроен съм,към този тип запознанства... Не ми вдъхват доверие,а и да влезеш в нет-а с мисълта,да си търсиш гадже... като го погледнеш от една страна... Да,дава ти възможности,но е малко отчайващо,а и винаги отсреща може да те излъжат!
    Все пак може пък да удариш Джакпота,не знам.
    От опит глава не боли... аааа като се замислиш боли си по някой път!
    Иначе за създаване на приятелства,става... няма лошо!
    Страдам от синдром на придобита Еуфория!!

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Еми в интернет си определяш срещата и като се видите ще усетиш излъчването му и характера в очите!Ако не ти допадне опитваш с друга среща и така до като не намериш подходящия.

В интернет съм се запознала с една от най-добрите ми приятелки Първо чатихме в една игра и после почнахме да излизаме и така.. Аз съм ЗА! С 2 ръце
    I'm beautiful in my way,
    'cuz god makes no mistakes..
    I'm on the right track baby, i was born this way*

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Не е кой знае колко безопасно..ама пък е интересно ,бе м**ка му

С моя приятел се запознахме преди година и половина във фейсбук покрай една приятелска,чатихме в скайп,видяхме се..и досега сме си заедно И все пак хубаво беше,че имахме общи познати..Ако беше в някъв сайт за запознанства,където кифлите си избиват комплексите,никога не бих стигнала по-далеч от чатене в скайп всяка вечер.

Просто всеки случай е индивидуален,различен

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако си достатъчно наблюдателен човек и най - вече имаш акъл няма да позволиш да те изпързалят! Аз не казвам, че всеки е застрахован, но все пак ако се внимава не виждам нищо лошо!
    Запознавала съм се с адски много хора от тука, имала съм и сериозна връзка от такова запознанство, имала съм много добри приятели, които много уважавам и продължавам да си се запознавам, защото ми е приятно като срещна готини хора .. (:
    Е имала съм и разочарования ама са били редки случаи!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си