- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интернет запознанства?
Това е истината. Не е дори и наполовина толкова опасно, колкото го представят. Като си пишем известно време, ще си уредим среща някъде навън, посред бял ден, а не в 3 през нощта в някой краен квартал.Първоначално написано от Hilary_
Запознавала съм се с доста хора през интернет. С 2-ма от тях съм се виждала.
С Влади (Валдес) си писахме месец (първо ЛС-та, после в скайп) и излязохме, щяхме и по-рано, но той е от София, аз от Пловдив. Виждаме се всеки месец.
Другият пич чел мой блог, намерил скайп и ми писа (края на февруари). Писахме си две седмици, излязохме и... започнахме да общуваме супер често. Излизаме почти всеки ден, говорим си по час и нещо, изобщо... много се радвам, че е в живота ми, защото е адски интересен - и като човек, и като мъж. (Не, не е едно и също)
С разни други образи съм си писала също, но не сме се виждали![]()
^^ Пантерке , имаш блог ? Може ли линк да разгледам..![]()
По темата:
Подкрепям ,че ако си достатъчно внимателен човек и имаш акъл няма начин да стане нещо лошо.
Много добра приятелка вече е година и половина с момче , с което се запознаха през Импулс (беше модерен преди).
Аз съм се запознавала в интернет с едно гадже.. бързо приключи връзкатаСъс сегашният също започна всичко виртуално, но разликата е, че майка ми го познаваше на живо
![]()
Честно казано не съм се запознавала с хора по интернет![]()
Може би защото предпочитам разговорите очи в очи,но като гледам от чат всичко може да се превърне в нещо...реално!
Така че съм ЗА запознанствата по интернет и кои знае може за бъдеще да имам повече успех![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..