.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ако си достатъчно наблюдателен човек и най - вече имаш акъл няма да позволиш да те изпързалят!
    Това е истината. Не е дори и наполовина толкова опасно, колкото го представят. Като си пишем известно време, ще си уредим среща някъде навън, посред бял ден, а не в 3 през нощта в някой краен квартал.
    Запознавала съм се с доста хора през интернет. С 2-ма от тях съм се виждала.

С Влади (Валдес) си писахме месец (първо ЛС-та, после в скайп) и излязохме, щяхме и по-рано, но той е от София, аз от Пловдив. Виждаме се всеки месец.

Другият пич чел мой блог, намерил скайп и ми писа (края на февруари). Писахме си две седмици, излязохме и... започнахме да общуваме супер често. Излизаме почти всеки ден, говорим си по час и нещо, изобщо... много се радвам, че е в живота ми, защото е адски интересен - и като човек, и като мъж. (Не, не е едно и също )

С разни други образи съм си писала също, но не сме се виждали

Мега фен Аватара на iiordanova
    ^^ Пантерке , имаш блог ? Може ли линк да разгледам..

По темата:
    Подкрепям ,че ако си достатъчно внимателен човек и имаш акъл няма начин да стане нещо лошо.
    Много добра приятелка вече е година и половина с момче , с което се запознаха през Импулс (беше модерен преди).

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз съм се запознавала в интернет с едно гадже.. бързо приключи връзката Със сегашният също започна всичко виртуално, но разликата е, че майка ми го познаваше на живо

Честно казано не съм се запознавала с хора по интернет
    Може би защото предпочитам разговорите очи в очи,но като гледам от чат всичко може да се превърне в нещо...реално!
    Така че съм ЗА запознанствата по интернет и кои знае може за бъдеще да имам повече успех

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си