- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля помогнете ми ! Благодаря Ви !
Здравейте , имам въпрос към всички който могат и искат да помогнат. Така, накратко , аз съм много влюбен в едмо момиче, имахме си вземане даване с нея и сега още я свалям, но идеята ми е, че ме е допускала до себе си. Тук проблемът е друг , разбрах , че си има приятел за секс. Това може ли да ми повлияе за опит за връзка с нея. Тя е наясно , че съм влюбен в нея. Още си се виждаме и т.н. Тя не знае , че знам това. Има ли проблем тук или просто си е само секс. Благодаря за отговорите предварително. Много съм притеснен. Моля помогнете ми. Какво да направя ....
Ами щом си има приятел само за секс това ме навежда на мисълта, че не иска нещо сериозно....А ако случайно ти провърви трябва да говориш с нея за това, освен ако не ти е проблем да я делиш с някого.![]()
--------------------------------------------------------
Е трябва да е мазохист,за да я дели с някой си!
Много модерни станахте ве ей! А като се замисля, че аз, с моите приятели, си играхме с камиончета в пясъчника. Аз не бих бил с такова момиче някак си...ако ще да съм старомоден.
Не се надявай на нещо сериозно... Най-много да станеш приятелче за секс номер 2![]()
I know the way to hell.This is paradise ... Welcome to the hell!... :*
++++Първоначално написано от blo0dangel
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
бурен смях в залата.....Тя е наясно , че съм влюбен в нея. Още си се виждаме и т.н. Тя не знае , че знам това.
Само за секс ще да е...
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
ами аз мисля да не вярваш на слухове и дори и да са от сигурни източници - просто я попитай направо !!!
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
Ако мислиш, че имаш шанс.. пробвай.. Кой чакаш??
..Не искам цялото ти сърце, стига ми и едно малко парченце, но искам да знам,че е само мое!..
+1Първоначално написано от blo0dangel
Очевидно мацката не иска нищо сериозно...