- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Самота
Приятелю, знам какво е и само да ти кажа, че има и по-лоши неща. На мен лично последната година ми е една дълга серия от неприятни случки и събития, но няма как, продължавам напред. И да ти кажа някои от нещата ме направиха по-силен, така да го кажа. Само за да ме разбереш, ще изброя малко несполуки - едно на ръка, дето имам несподелени чувства към едно момиче, което ме върти както си иска, отделно катастрофирах, след това пак ми удариха колата два пъти за около седмица. Имах и проблеми с приятели, които УЖ ми бяха приятели, но ме използваха зверски. След това малко семейни проблеми, включая доста сериозни финансови затруднения поради съкращението на майка ми и това, че вече 6 месеца не мога да си намеря работа по специалността (висшист съм). И най-лошото е, че за капак се случи и най-лошото - майка ми почина на 8-ми март поради усложнения след грип. Обаче, човече, аз си знам какво ми е, сам съм, нямам човек до себе си, в момента крепя баща ми да не рухне психически, колата ми е в бокса за ремонти от рода на 600-700 лв, но ми е изклучително нужна и си бръкнах в последните спестени пари, обаче главата горе и погледа напред, защото досега да се бях метнал от високо.
Човек, да не ти пука, боклуци на тоя свят много, за това си тука, да ги отсяваш. Гледай си собствения кеф и живот, че мамата си трака
Have no fear, 'cause I am here