- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко тъп въпрос.. ;д
Наистина въпрос ами може да ви се стори доста тъп, обаче ми е интересно и любопитно.
Момчетата усещат ли пеперуди в стомаха си? Когато видят обекта на желанията си (:![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Не. Лично аз не. И досега мислех, че и момичетата не ги усещат, и че това е измислица (и все още съм скептично настроен).
По-скоро усещаме едно друго нещо да се надига,но определено не е в стомаха.Първоначално написано от tanch3t093
Не, ние усещаме гъсеници.
--------------------------------------------------------
^ АХУАХУАХАУХАУХАУАХУАХУАХА УАХАУХАУХАХУАХУАХУХАХУА НАПРАВО РАЗМАЗВАШ! ..
по темата - не.
Аз усещам динозаври.
За жалост.
За момчетата не знам, но аз определено имам чувството на пеперудки в стомаха си, дори когато си и помисля за него отново ги усещам..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Първоначално написано от nepowtorima
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
^^![]()
![]()
![]()
По темата:
Първоначално написано от nepowtorima
*сън*
a use6tam ne6to,no ne sa to4no peperudki![]()
◕◡◕They say learing to love yourself is the first step,that you take when you want to be real...Face up to the fact that you are who you are and nothing can change that belief.◕◡◕
Мда, и с мен е същото..Първоначално написано от nepowtorima
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
и на мен ми е интересно дали изпитват същото чувство ,същата тръка когато видят приятелката си ...лично аз като го видя усещам ''пеперудите'' в стомаха и настроението ми се подвига
Hostis Honori Invidia
на мен ми се свива сърцето![]()
Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!
Кви пеперуди сънувате сеганай-много да ми се разтупи сърцето и нещо др да се надигне но само това ....
П.С. гъсеници още не съм проял![]()
![]()
Гъсеници,ларви претърпяващи метаморфоза,пеперудки... може да си направим Зоопарк!Ааа може и 2-3-ма изключително тъпи индивида (желаещите да пишат ЛС) да забавляват посетителите!
![]()
![]()
![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
Това ме разбиииии!!!Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()