- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път
така.. съжалявам, че въпросът ми ще е по-глупав, от колкото очаквахте
не се чудя готова ли съм и т.н.
въпросът е следният:
(момиче съм)
понеже (там) косъмчетата ми не са израснали достатъчно, кола маската не можа да ги хване, за това ги махнах със самобръсначка и не е така гладко, както с колата(не съм надявала де)
та се чудя.. това проблем ли е?
Удари ги на контра деба тия косми,пак стават гладки.
Е не е,ама е нещо.А тия вашите косъмчета направо режът патки!
Не мисля, че точно това ще спре някой![]()
Аз и така няма да имам против![]()
Всеки човек умира, не всеки истински живее.
и аз не вярвам да е проблем..пък и нямаш други алтернативи..ако не искаш бръсначка си вземи крем депилатоар
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
И аз в началото като ми бяха такава никаква дължина много ме беше срам,не исках да правя секс по това време,но в последствие осъзнах,че това е нормално и вече не ми пука особено.Ти в момента нямаш косми само явно леко боцка,няма значение това,не се притеснявай.
Абее пича няма да ти гледа лехичкатаА и знаеш ли , може да е по бетер от теб
![]()
![]()
Дам!Но прочети много вниманетлно опътването на крема депилатоар!Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Не че защото оже да объркаш кой знае какво.. просто се осведоми колко време трябва да стоиш с него и кога да го отмиеш
![]()
Може да я лиже,е*а ли го!Първоначално написано от norain
15 минути ! Отмива се с една пластмасова шпатулка която е в комплекта :P Е ще постиш "само по парфюм" известно време, но все пакПървоначално написано от YyoOnNiItTyY
![]()
Нека лиже бе, голяма работа , малко косми, като е излязал от на майкаси **** не се е оплаквал налиПървоначално написано от stigmata
![]()
![]()
Понякога найстина е гадно. Преди време опипах така една мадама,оказа се ,че не беше постригвала лехата от известно време, и колко да е кефа, изкарах си ръчичката от там. Но не се притеснявай, всичко до 8 милиметра е малко![]()
![]()
E искам да ти кажа че си заслужава и час да седиш така ..Първоначално написано от norain
![]()
![]()
Не бе мани базика.. лично на мен първия път беше с кола маска нарочна за да е гладичко.. за да не създавам проблеми на момчето.. то не че кой знае каквипорблеми може да му създадеш.. ама тогава бях много притеснителна!
![]()
Хех права си. 1-вият път всички са така притеснени, гледат всичко да е наред, за да не създаде грешни впечатления в другите..Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
За 1 момиче би ли бил проблем ако, доло триегълника е добре поддържан, но например има известно количество "вълна" по гърдите,корема ии краката ?? Това е моят въпрос?
E попринцип няма проблем.. поне за менеПървоначално написано от norain
защотооо.. да кажеме аз харесвам момчета с добре поддържан триъгълник.. малко ще ми е странно да не видя и едно косъмче по тялото на момчето с което съм!
Иначе избягвам косматите .."там долу" защото просто усещането неми харесва.. ама всеки с предпочитанията си!
![]()
E попринцип няма проблем.. поне за менеПървоначално написано от norain
защотооо.. да кажеме аз харесвам момчета с добре поддържан триъгълник.. малко ще ми е странно да не видя и едно косъмче по тялото на момчето с което съм!
Иначе избягвам косматите .."там долу" защото просто усещането неми харесва.. ама всеки с предпочитанията си!
![]()
Бе вълна трябва да има,та да има кво да скубеш!![]()
Аз принципно се поддържам долу ама веднъж с мацката бяхме заети с работа няколко дни и двамата не се бяхме очистили. Чувството е съвсем друго, доста възнуждащо бих казал, пробвайте може и на вас да ви хареса![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Нямам никакъв опит, за да ти кажа какво еПървоначално написано от straus
![]()
![]()
Ами как да ти го опиша... мекичко.. като възглавничка![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Ехх дано някога и аз го изпитам това чувствоПървоначално написано от straus
Както е тръгнало сега, скоро може да не ме огрее
![]()
![]()
Аз като бях на 15 си мислех, че никога през живота си няма да видя женски полов орган на живо. Идея си нямаш колко прятно са ме изненадвали от тогава![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Сега и аз така си мисляПървоначално написано от straus
само,че съм на 16
![]()