- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път
Все ми е едноПървоначално написано от stigmata
Не ми е фикс идея
![]()
Не трябва и да ти бъде!Първоначално написано от norain
![]()
На мен - НЕ , но на някои Е !Първоначално написано от stigmata
И мамкаму, излиза им късметаПървоначално написано от stigmata
![]()
Ммм дам.. излиза им защото се хващат с лесни момичетаПървоначално написано от norain
спокойно и твоя ред ще дойде
трудно се намира момче което да е девствено и да е на 16...и да не ти е фикс идея да се изебеш с някоя ЕВАЛАТА!
![]()
![]()
![]()
За да не правя тема, ще попитам тук!
Та ако едно момиче, направи си сефтето, след това примерно, не че няма да е искана от момчетата, в смисъл тя губи нещо, по което се разбира , че го е правила. Ами при нас момчетата, какво губим, може да излъжем всяка девственица "ами аз, за 1ви път ми е" и хоп..!
Момичетата губят нещичкото,нещото ценно за тях. А ние какво ?
Има има. Просто пред кифлите изглеждат нищожно!Първоначално написано от stigmata
И ги смятат за задръстенячки. Сега говорим за момичета, но той/тя, някоя,нкой " а той не е ебал, той нестава" !
Това е тъпото, хора сме, а се делим по някакви шибани принципи![]()
"norain" аз не мисля , че свестните момичета изглеждат нищожно пред кифлите това , че не са толкова шарени на външен вид не значи , че са нищожни.Смятат ги за задръстенячки по-скоро за част от фона улицата.И това , че хората се делят - те винаги се делят въпроса е ти дали искаш да влизаш в групите на тийновете?И аз съм на 16 и не ме интересува кой , с кого и къде го е правил така , че гледай си пътя напред :]
ОМГ ! |(![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Не мисля, че момчето ще се вглежда толкова много, споко... Аз винаги съм се справяла със самобръсначката, просто нямам сили за кола маска... Наистина не мога да търпя такава болка, пробвала съм... ревах, крещях, повече - НЕ, МЕРСИ! Аз от един месец правя секс, гледам да съм гладичка, но то не става винаги, до сега най-много на една седмица да съм била след бръснене... Приятеля ми на повечко..той веднъж на 2 седмици... Но това не ми пречи... Не мисля, че и на него му пука дали косъмчетата са ми 1 или 5 милиметра...
Аз казвам какво виждам ! Благодаря ти за твоето мнение ! Зависи как гледаш на нещата, сичко е от гледната точка. Та за въпросните момичета - като вървиш по улицата , то си личи коя каква е!Първоначално написано от Roxie
Не говоеря за групи на тийн и разни такива, говоря като цяло, общочовешко. И аз съм на 16, и виждам света, такъв какъвто е.
Аз пътя си го гледам, осеян с камъни и дупки, ама си е моя път.
Квото ми предостави живота - това.![]()