Цитирай Първоначално написано от norain
Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
Цитирай Първоначално написано от norain
Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
и аз не вярвам да е проблем ..пък и нямаш други алтернативи..ако не искаш бръсначка си вземи крем депилатоар
Дам!Но прочети много вниманетлно опътването на крема депилатоар! Не че защото оже да объркаш кой знае какво.. просто се осведоми колко време трябва да стоиш с него и кога да го отмиеш
15 минути ! Отмива се с една пластмасова шпатулка която е в комплекта :P Е ще постиш "само по парфюм" известно време, но все пак
E искам да ти кажа че си заслужава и час да седиш така .. Не бе мани базика.. лично на мен първия път беше с кола маска нарочна за да е гладичко.. за да не създавам проблеми на момчето.. то не че кой знае каквипорблеми може да му създадеш.. ама тогава бях много притеснителна!
Хех права си. 1-вият път всички са така притеснени, гледат всичко да е наред, за да не създаде грешни впечатления в другите..
За 1 момиче би ли бил проблем ако, доло триегълника е добре поддържан, но например има известно количество "вълна" по гърдите,корема ии краката ?? Това е моят въпрос?
E попринцип няма проблем.. поне за мене защотооо.. да кажеме аз харесвам момчета с добре поддържан триъгълник.. малко ще ми е странно да не видя и едно косъмче по тялото на момчето с което съм! Иначе избягвам косматите .."там долу" защото просто усещането неми харесва.. ама всеки с предпочитанията си!