- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гнус ли ва е ?
Гнус ли ва е да му / й направите френска по време на секс
пример ако е без презервати и го правите да си го изкара от вас и да му направите една кратка френска и да си продължите
мойта по принцип я е гнус и не го прави и не иска и аз да и го правя
При вас как е ;]
=)
Мен не ме е гнус и сме си правили взаимно френска по време на секс.Но може и да не му направя свирка ако преди това сме правили анален.
кво не си мие фичката ли?
то густо, то пусто
Не ми се случва защото винаги ползваме презерватив, а латекса не ми е вкусен. Той от друга страна пуска езичета понякога като сменяме позите. Ако хигиената е на ниво не виждам къде би могъл да е проблема.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
точно това имах предвид ;]Първоначално написано от Falashk0
=)
само да кажа че не правим със презерватив,а без..и не ме е било гнус,както и приятеля ми ме целува там долу когато го е вкарал,както и аз като го изкара за малко и после пак го върне там.Не виждам нищо гнусно,даже си е много хубаво!!!
От гъза в устата. А големите се карат, че си ядем сополите.
Важен е кефа, не къде е бил малкия Уили :P
Първоначално написано от norain
![]()
Първоначално написано от miminko
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
от нищо не ме е гнус, а най-малко от телесни течности на някоя мадама
е то по тая логика трябва да ме е гнус и да го целувам след като ми е правил френска .....
Мома прави свирка..
Момата : " Ай де се целуваме"
Момчето : "Аа не, все 1 сам да си прая свирки"
![]()
![]()
![]()
Правим го с презерватив и не ме радва идеята да му правя свирки с презерватив. Но няколкото пъти когато сме го правили без презерватив когато е идвал момента да свърши го вади и му свършва в устата...
Този има най-долната патка в човешката история :PПървоначално написано от GreenFairy
Не ме е гнус.
Гнус ме е когато хората не се къпят.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И как така прецени че съм селянин задавам въпрос който не съм виждал друг да е задавал питам просто дали и при другите е така щом нямаш какво да кажеш по темата както правят другите защо изобщо пишеш ?Първоначално написано от xxKiFlAx
=)
Разни хора - разни идеалиПървоначално написано от Roland
![]()
Имаш право ;]Първоначално написано от norain
=)
Охо, видях доста яки отговорчета на 1 страница. А за мене- ти луд ли си, хипер яко е да ми го suck-не след като малко сме се ....
Schhh! Hear the silence...
миии не ,не ме е гнус от себе си и приятеля ми
love is gone!
Точно от такива неща не ме е гнус, а и принципно държа на личната хигиена.
Welcome to the Jungle...
имам предвид "гнус" от овлажняването по време на секс .Първоначално написано от DarkTemplar
=)