.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не ни мъ й гнус.

Така по-ясно ли е?
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Не ни мъ й гнус.

Така по-ясно ли е?
    да бе аз просто оточнявах ;]
    =)

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от Falashk0
    човека има предвид "гнус" от овлажняването по време на секс ..
    по темата - мойта не знам дали я е гнус, но не го правим
    много изтърваш,бот.
    Can It All Be So Simple ?

ей сельо, вместо "ва" не можа ли да напишеш "ви" ?!? Писна ми да гледам мйекащите ви коментарчета във всяка тема ве!!! Спрете се да ви е*а и почнете да пишете на български, а не на старобългарски!!!!!!! Мйекайте си на село, тук пишете така че всички да ви разбират, а не само съселяните ви! Чета ви коментарите по 1 час да разбера какво сте искали да кажете, еми като не можете да пишете на български пък барем въобще и не пишете. Запишете се някаде във вечерно училище та да ви научат на азбуката и как се пишат думите. Im Out!

Цитирай Първоначално написано от Orlando92
    ей сельо, вместо "ва" не можа ли да напишеш "ви" ?!? Писна ми да гледам мйекащите ви коментарчета във всяка тема ве!!! Спрете се да ви е*а и почнете да пишете на български, а не на старобългарски!!!!!!! Мйекайте си на село, тук пишете така че всички да ви разбират, а не само съселяните ви! Чета ви коментарите по 1 час да разбера какво сте искали да кажете, еми като не можете да пишете на български пък барем въобще и не пишете. Запишете се някаде във вечерно училище та да ви научат на азбуката и как се пишат думите. Im Out!
    Добре аз че съм допуснал грешка ДОПУСНАЛ съм НО ти пък какво правиш в моята тема щом не пишеш по нея и сега като псуваш по интернет се чустваш повече ГРАЖДАНИН от мен или какво ;] ?
    =)

Каквото съм казал казал. За мене спора е приключен.

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Да ме е гнус,защото до преди малко е бил в мен? Не.Не ме е гнус нито от себе си,нито от него.
    +
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си