- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И сега какво?
......
Послушай сърцето си.Бившия ти може да се е промрнил,а и няма смисъл да заблуждаваш сегашния си приятел.
Там, където си плюл, не бива да се връщаш да лижеш.
пахаххахахаПървоначално написано от cherinka
![]()
![]()
И все пак... so true...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Така е, но според мен щом се замисля и за други момчета не заслужава да бъде и с този 'сериозен' приятел.Първоначално написано от cherinka
Може пък само за момент да си объркана, спри да мислиш за бившия. Това, че може да ти даде много може просто да е моментно и после всичко да си е по старому. Според мен не си струва да зарязваш, момчето, което обичаш заради момче, с което вече всичко е приключило. Минало, заминало, не рискувай връзката си, за да повтаряш грешки. Сама каза, че много те е наранявал.. понякога трябва да знаем как да се откажем и да продължим.
Или поне не разигравай и сегашния..
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Според мен говори със сегашния си приятел,кажи му,че просто не си сигурна във чувствата си и искаш малко почивка.През това време се пробвай отново с бившия.Така хем няма да се скараш със сегашния и ще разбереш кое е по - добре за теб.Ако приятелят ти те обича ще те разбере,въпреки,че едва ли ще му е приятно.
Надявам се да съм помогнала.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
ivcheto0o - ако послушам сърцето си то трябва да бъда с бившия, но имам своите страхове - не мога да захвърля толкова сериозна връзка (2год) на вятъра просто ей така, заради нещо, в което не съм сигурна, пък и мисля, че ако пак съм с бившия ще е грешка (така го усещам), а и наистина обичам приятеля си и да знам, че в момента не го заслужавамА и ако пак съм с бившия всички ще се обърнат с/у мен - и семейство и приятели
![]()
Дано си права и да съм объркана само за момента. Това е, че бившия иска или да съм с него или приключваме всички наши взаимоотношения, а аз не искам да се получава така, защото той е първата ми любов така да се каже, но той ми поставя някакви такива абсурдни ултиматуми.....Първоначално написано от insane7
Очакваш момчето търпеливо да изчака тя да се върне при бившия си, ако не станат нещата пак да я приеме при себе си?Първоначално написано от SlowDownBaby
![]()
И накрая от двата стола на земята май, май..
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Продължавай напред и толкова, миналото си е минало, пък и бившия ако толкова те обичаше нямаше да ти поставя такива ултиматуми, а щеше да продължи да иска да се срещате, нямаше да се откаже толкова лесно от теб.....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Не живей в миналото, гледай напред в бъдещето..
Минали връзки нямат бъдеще... (извинете ме, че повтарям някои думи, ама в момента съм в шок о.О )...
Винаги бившите носят още повече рани, и няма смисъл от изтъркани вече връзки... ако не знаеш какво искаш, поне остави 'сериозният ти приятел', за да не нараняваш момчето поне..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
От Бургас да си случайно?Първоначално написано от Inna90
Една приятелка ми каза за случая на нейна познат и се припокрива.
Ти сама го каза... Ще е голяма грешка и после ще съжаляваш, че си напуснала сегашния.Първоначално написано от Inna90
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от cherinka
>>DjBelev<<
Едно ще ти кажа момиченце.Стой си със сегашното момче и не се връщай назад, защото много ще съжаляваш един ден.И първо... защо си се виждала с бившия? Ти добре ли си? Крещяло нещо вътре в теб.. дрън дрън... Стой си на мястото където си.От личен опит ти го казвам не наранявай сегашното момче и се опомни какво правиш!!!!