.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

И сега какво?

......

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Послушай сърцето си.Бившия ти може да се е промрнил,а и няма смисъл да заблуждаваш сегашния си приятел.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Там, където си плюл, не бива да се връщаш да лижеш.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    пахаххахаха

И все пак... so true...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Така е, но според мен щом се замисля и за други момчета не заслужава да бъде и с този 'сериозен' приятел.
    Може пък само за момент да си объркана, спри да мислиш за бившия. Това, че може да ти даде много може просто да е моментно и после всичко да си е по старому. Според мен не си струва да зарязваш, момчето, което обичаш заради момче, с което вече всичко е приключило. Минало, заминало, не рискувай връзката си, за да повтаряш грешки. Сама каза, че много те е наранявал.. понякога трябва да знаем как да се откажем и да продължим.
    Или поне не разигравай и сегашния..

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Според мен говори със сегашния си приятел,кажи му,че просто не си сигурна във чувствата си и искаш малко почивка.През това време се пробвай отново с бившия.Така хем няма да се скараш със сегашния и ще разбереш кое е по - добре за теб.Ако приятелят ти те обича ще те разбере,въпреки,че едва ли ще му е приятно.
    Надявам се да съм помогнала.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

ivcheto0o - ако послушам сърцето си то трябва да бъда с бившия, но имам своите страхове - не мога да захвърля толкова сериозна връзка (2год) на вятъра просто ей така, заради нещо, в което не съм сигурна, пък и мисля, че ако пак съм с бившия ще е грешка (така го усещам), а и наистина обичам приятеля си и да знам, че в момента не го заслужавам А и ако пак съм с бившия всички ще се обърнат с/у мен - и семейство и приятели

Цитирай Първоначално написано от insane7
    Така е, но според мен щом се замисля и за други момчета не заслужава да бъде и с този 'сериозен' приятел.
    Може пък само за момент да си объркана, спри да мислиш за бившия. Това, че може да ти даде много може просто да е моментно и после всичко да си е по старому. Според мен не си струва да зарязваш, момчето, което обичаш заради момче, с което вече всичко е приключило. Минало, заминало, не рискувай връзката си, за да повтаряш грешки. Сама каза, че много те е наранявал.. понякога трябва да знаем как да се откажем и да продължим.
    Или поне не разигравай и сегашния..
    Дано си права и да съм объркана само за момента. Това е, че бившия иска или да съм с него или приключваме всички наши взаимоотношения, а аз не искам да се получава така, защото той е първата ми любов така да се каже, но той ми поставя някакви такива абсурдни ултиматуми.....

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Според мен говори със сегашния си приятел,кажи му,че просто не си сигурна във чувствата си и искаш малко почивка.През това време се пробвай отново с бившия.Така хем няма да се скараш със сегашния и ще разбереш кое е по - добре за теб.Ако приятелят ти те обича ще те разбере,въпреки,че едва ли ще му е приятно.
    Надявам се да съм помогнала.
    Очакваш момчето търпеливо да изчака тя да се върне при бившия си, ако не станат нещата пак да я приеме при себе си?
    И накрая от двата стола на земята май, май..

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Продължавай напред и толкова, миналото си е минало, пък и бившия ако толкова те обичаше нямаше да ти поставя такива ултиматуми, а щеше да продължи да иска да се срещате, нямаше да се откаже толкова лесно от теб.....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Не живей в миналото, гледай напред в бъдещето..
    Минали връзки нямат бъдеще... (извинете ме, че повтарям някои думи, ама в момента съм в шок о.О )...
    Винаги бившите носят още повече рани, и няма смисъл от изтъркани вече връзки... ако не знаеш какво искаш, поне остави 'сериозният ти приятел', за да не нараняваш момчето поне..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Inna90
    ivcheto0o - ако послушам сърцето си то трябва да бъда с бившия, но имам своите страхове - не мога да захвърля толкова сериозна връзка (2год) на вятъра просто ей така, заради нещо, в което не съм сигурна, пък и мисля, че ако пак съм с бившия ще е грешка (така го усещам), а и наистина обичам приятеля си и да знам, че в момента не го заслужавам А и ако пак съм с бившия всички ще се обърнат с/у мен - и семейство и приятели
    От Бургас да си случайно?
    Една приятелка ми каза за случая на нейна познат и се припокрива.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Inna90
    Ти сама го каза... Ще е голяма грешка и после ще съжаляваш, че си напуснала сегашния.

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Едно ще ти кажа момиченце.Стой си със сегашното момче и не се връщай назад, защото много ще съжаляваш един ден.И първо... защо си се виждала с бившия? Ти добре ли си? Крещяло нещо вътре в теб.. дрън дрън... Стой си на мястото където си.От личен опит ти го казвам не наранявай сегашното момче и се опомни какво правиш!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си