- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уфф!! Харесвам едно момче, но той харесва една моя приятелка
Моля ви се кажете ми какво да правя аз наистина го харесвам !!!
направи му магия !
покажи му ,че не си безразлична към него ,а ако той ,все още се задява с други ,значи не изпитва това което и ти
love is gone!
Сад, а?
--------------------------------------------------------
С тези 5 думи "харесвам един, но той харесва приятелката ми" нищо не мога да разбера .. Първо поясни с 4-5 изречения за какво точно иде реч. Той знае ли, че го харесваш? Приятелката ти харесва ли го? Сигурна ли си, че той харесва приятелката ти? .. Така никой с нищо няма да ти помогне просто.
Да съм казала, че отказвам се?!
http://www.chudesa.net/p7549/ <--- Направи си сам любовна магия![]()
![]()
![]()
Love! And may God bless you all !!
Прелъсти гоКакви магий ви гонят беее :ддд
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
амии доста познато, но ако и приятелката ти го харесва нямаш шанс! а ако не покажи му, че изпитваш нещо към него, ако ти отвърне някак си [[ти ще познаеш]] пордължавай в същия дух.. ако ле пък не ~ откаже се ...!!![]()
mi6ee3~~>0obi4kaam te3 wee 4owek..!!
Заеби го, нямаш шанс.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Ако приятелката ти не го харесва, му покажи интереса си и виж какво ще стане. Ако не ти отвърне, просто се откажи. Момчета много, ще си харесаш някой друг![]()
Сигурна ли си, че НАИСТИНА го харесваш... (ХАРЕСВАШ, а не обичаш) има голяма разлика между 2те думи..
и наистина дай малко информация.. никой няма да може да ти помогне...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
да абсолютно съм сигорна че той харесва една моя приятелка обаче тя не го харесва и тя също така има гадже (обаче той не знае)
Оооо хахахаха бас давам че си 6-7 клас, какво като го харесваш.. харесване та харесване, и аз съм шести клас ама не ми личи повярвай ми.. познатите ми казват, ``ее кво ся тоя месец се навъртам около 5-6 и всичките ги харесвам супер много`` .. тва не е истина, не вярвай, объркана си, я смени средата в която си, смени може би приятелите си просто защото съм била и аз така... от страна си е и до човека не само до приятелите, зависи те как ти влияят... това едруга тема !!! Това ``настина го харесвам`` ще видиш след месец-два как ще си казваш.. `кой тоя ли бе?` .. и ще се смееш.. дори и да не ти се вярва, ще стане така. То първо е от кефенето, после се влюбваш и те боли и така.. а и трябва да разучеш характера на тоя който ~харесваш~ да стане после играчка-плачка
Първоначално написано от Missmarch
амии за приятелите не е така, но .. за тва, че после ще се смееш е точно така абее ддз... по - добре го заеби..., щото ся момчета има много , може да се окажат и п- добрия избор...!!
mi6ee3~~>0obi4kaam te3 wee 4owek..!!
яко .. хахПървоначално написано от BlueFace
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
По - добре смъртПървоначално написано от radi023
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев