Здравейте на всички.С едно момиче(бяхме съседи) се познаваме отдавна.Казва се Деси.На една възраст сме(само на 12).Когато бяхме на 9 тя се премести в друг град.После тя се върна в Пловдив, видяхме се.И двамата се бяхме променили много и като се видяхме, установих, че я харесвам.Докато я нямаше дружах с най-добрата й приятелка, с която си споделят всичко и ми каза, че Деси ме харесва.Тя ми даваше знаци, че ме харесва и се реших на Св.Валентин да я поканя да отидем където тя избере.Тя пожела на кафене.Седнахме на кафенето един с/у друг и си говорехме.По едно време тя се премести и седна до мен.Прегърнах я и й признах всичко.Тя се усмихна и каза, че изпитва същото.После я изпратих до тях и се целунахме .Излизаме доста често с нея на разходки и насам-натам.Тя не е от нашето училище.Проблемът е, че като разбраха съучениците ми ме скъсаха от подигравки, защото те ме приемат като зубрач, какъвто не съм.Няколко момичета и не само искаха да се докопат до мобилния ми телефон да разберат коя е тя, защото много се учудваха, че аз-зубрачът(за такъв ме мислят) имам приятелка.Как да се справя с любопитството и нахалството между съучениците ми?Благодаря предварително.