.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Малки гърди

ВИЩЕ КАКВО НА 14 ГОДИНИ САМ НЕ САМ ВИСОКА 38КИЛОГРАМА САМ И САМ ПЛОСКА КАТО ДЪСКА . .. МНОГО МИ Е ГАДНО КОГАТО ВСИЧКИ МИ СЕ ПОДИГРАВАТ АЗ НЯМАМ НИКАКВИ АМА НИКАКВИ .. СРАМ МЕ Е ДА ИЗЛИЗАМ ЛЯТОТО ПО ТЕНИСКА ХОДЯ СЕ Е ЕЛЕЦИ ОТГОРЕ ЗАЩОТО МЕ Е СРАМ . . . АК0 НЯКОИ ЗНАЕ КАК ДА МИ ПОРАСНАТ ПОНЕ ЗА НАИ МАЛКИЯ РАЗМЕР СУТИЕНИ . . ДАЖЕ И 30/60 НЕ МИ СТАВАТ . . МОлЯВИ ПОМОГНЕТЕ !!!

Кирилицата важи и за заглавието!!!
    kalpazanka

еми дребничка си.. почакай малко и ще пораснат :P
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

пий боза

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
    © Original Profile ™ BY TeenProblem

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не си висока + 38 килограма,което си е доста малко за 14 годишно момиче..
    - А иначе няма какво да правиш.. Не можеш по никакъв начин да накараш организма ти да се развива бързо.. Може би ще е добре да се посъветваш със специалист.. (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Честно казано няма някакви рецепти за големи гърди.. Ти просто си си такава. И не се безпокой - ще ти пораснат. Няма вечно да са ти малки. По принцип се казва да се пие боза и да се яде сирене. Ако искаш опитай с тези методи, но нямай големи очаквания.
    Не всички са с големи гърди. Едни с малки, други с големи, трети са плоски...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И аз бях като теб като бях на 13-14 години. Нямах почти никави гърди, а всички имаха. Обаче като станах на 16 години изведнъж ми пораснаха и сега имам по-големи гърди от повечето момичета на моите години. Не се отчайвай, явно се развиваш по-бавно като мен.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Не ги слушай , бозата не помага, пия о таккто се помна, но не ми пораснаха цици!!!!
    Сложи си силикон и спри хазарта

от боза могат да ти пораснат само ако напълнееш цялостно поне според мен

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Не се притеснявай , ще ти пораснат.. Всеки се развива различно .. А и си дребничка и слаба , нормално е :P
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен Аватара на rakiQ
    ппхх аз преди 2 месеца имах доста по-големи цици от сега - със 8 кила по -малко от това което бях преди и ИЗОБЩО не ми пукааааа
    изобщо не ме е срам и не се притеснявам от гърдите ми ,аз си ги харесвам и изобщо не ме интересуват другите.. имам си цици ,но са отслабнали
    а на 14 год нямах толкова,след 15,16 ми станаха по-големи... споко

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    нищо не можеш да направиш
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    38 кг. та ти си анорексична бе момиче освен ако не си много ниска, де...
    На 14 няма какво толкова да се притесняваш ! На доста плоски момичета изведнъж им порастват като станат на 15-16, че и 17 години.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    няма от какво да се притесняваш.
    1во-малка си,има време.
    2ро-повечето жени са така.
    ако толкова се притесняваш си купи сутиен с подплънки..
    бтв 38 кг е много малко.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    И аз бях като теб като бях на 13-14 години. Нямах почти никави гърди, а всички имаха. Обаче като станах на 16 години изведнъж ми пораснаха и сега имам по-големи гърди от повечето момичета на моите години. Не се отчайвай, явно се развиваш по-бавно като мен.
    И аз съм така. Просто явно сега не е времето
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

много е малко 38 килограма
    и аз имах много малки гърди, но лятото изведнъж ми порастнаха (малко преди да стана на 15) не че са супер големи сега, но си ги харесва
    не пий боза, надали ще помогне. може просто да се развиваш по-бавно, в това няма нищо лошо

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Офффффффффффф, стига сте се комплексирали. Жени с цици - бол! Ако някой е любител на тях, има ги в изобилие. Но за тези килограми предполагам си с доста хубава фигура. Много по-добре изглежда слабо момиче и плоско като дъска, отколкото някаква сланинеста с огрооомни цици, които като се наведе приличат на втори задник. И споко, няма слаби момичета с цици. Манекенките нямат цици. И да, сигурно вече си го чувала, но ако някой наистина те хареса малкият размер на сутиена няма да му пречи. Някои момчета на пръв поглед се впечатляват от големите цици, но да ти кажа честно повече съм чувала изрази от момчешка уста от сорта на "мали тая кви крака/коремче има" .. Циците са предимство за тези които ги имат, но не и недостатък за онези, които ги нямат
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Циците са предимство за тези които ги имат, но не и недостатък за онези, които ги нямат
    !Е ТВА Е!

FuckingFreak .. стРахотен отговор много си права !

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    поредната която иска големи цици .. за кфо са ти .. за ти тежи като вървиш ли ?? всеки се развива различно не гледай приятелките си .. кой знае колко чорапи са натикали в сутиена си .. няма какво да направиш ... нищо не може да накара организма ти да се развива по-бързо просто трябва да се примириш че тази година няма да ги имаш .. нито бозата ще ти помогне , нито сиренето .. всичко си идва с времето за къде бързаш ...

Ти може би си ужасно слаба. Освен това не си и много голяма. Може като порастнеш малко и качиш някое кило да се пооформиш. Ако като станеш на 18 още продължава да ти е такъв проблем - силикон

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    И аз имам малки цици,макар че и съм висока(и не много слаба) и жените от моето семейство са с огромни.Е и?

Град
    България

Виж какво pitka и аз бях така до преди няколко месеца,

но незнам какво стана и изведнъж ми порастнаха не са много големи 2рият по размер сутиен,но все пак не се безпокой. А може би като ти дойде цикълът (ако още нямаш).Пък и наистина поне според мен ако качиш някой килограм няма да е зле.

Град
    България
    Иввинете 1ви отговор ми е ;пп
    П.П прочетете заглажието D

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Темата е от март месец.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Качи няколко килограма и ще стане Пък и не искай много големи .. кво ше ги правиш като остарееш? Като увиснат ше си ги меташ през рамо ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си