- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Windows 7 то без проблем няма да мине :(((((
Значи зех си ново пс ( най накрая )проблема е че не тръгва със стария ми уиндолс понеже нали уж нова дънна платка туй онуй както и да е онсталнай 7мица на диск почвам да го инсталвам сичко добре докато избера къде да се инсталва и после зарежда на 3/4 и стои така и не се мести!!!!!Как да го оправя ???Иначе от фирмата ми бяха инсталнали пред мен седмица за 10 дена.Докато я инсталваха пак така заби ,реснаха иснталацията и се инстална.Пък сега когато правя абсулютно същото забива и не се мести!!!!плс хелпппп
Лицензиран ли е Уиндоуса?!
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Просто трябва да изчакаш малко. На който и компютър да съм слагал Windows 7 или Windows Vista винаги е трябвало да се чака повече време докато минат първите 2-3% и въобще да тръгнат.
А можеш да хванеш някой фотоапарат или GSM и да направиш снимка, на която да покажеш какво е точно дереджето. Хората се радват на картинки![]()
moderatora be6e prav.iz4akah malko e se instalna.sega pak drugiq mi problem e interneta !((((( az sam na btk i kato varja modema za kompa na modema mi svetva lampata 4e e varzano i na kompa otzad svetva lampa 4e e varzano oba4e kompa ne namiira net.sa6tiq kabel svarzvam laptop i toi s win 7 i na nego ima ko da praqq
Свържи се с оператора. Кирилицата е задължителна ! Но този път ще направя изключение за коментара ти.
Извинявай просто последния комента ми бе6е от телефона и нямах кирилица там .А като звънна какво да има кажа?Значи компютъра първо бе6е при братовед ми и той там го върза и на компа имаще нет.сега като съм у нас го впреинсталнах вързах го на модема светла лампата че е вързани на дънната платка отзад също светна лампа но на компа ми исписва но conection.от същия модем другия ми компютър дърпа нет и на него има нет всъщност от него пиша този коментар.Опитах да разменя кабелите но каквото да правя който кабел да поставям ,свързвам се единия комп има нет а тоз новия няма...........
Ами ако се обадиш и кажеш това на оператора той ще ти обясни. Ако съм те разбрал правилно, най-вероятно ще трябва да им кажеш
Physical Address на новата лан карта.
Раздават нет по МАК адреса на ланкартата ти. Може да си сложиш същия като на лаптопа...и ще мине без да им се обаждаш. Обаче ако ти го сменят с този на новото ПС, лаптопеца няма да има...![]()
Така, че бъди детайлен. Вземи си рутер, ако искаш да ги ползваш едновременно...