.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Едно момиче от другия клас

Значи има едно много странно момиче от другия клас. Познаваме се, защото вървим заедно към вкъщи, все пак живеем доста близо. Един мой приятел от другия клас ми беше казал, че тя си имала навик да прави малки пресмятания на ръката. Тя си изписала цялата ръка от дланта до лакътя. Когато приказва мисли толкова бързо, че започва да заеква. По абсолютно всичко винаги е имала 6 от 1 клас до сега е нямала друга оценка. Пише си домашните редовно за около 10 минути и веднага излиза. М/у другото на тази контролна по математика имаше 6 без грешка. На всичкото отгоре е много красива . Наистина има нещо странно в нея.

anonymous546178
    Guest
    умно и красиво момиче... сигурно е чудовище.....

Мега фен Аватара на Concussion
    Тц, тц, тц... И с'я к'о прайм?

Цитирай Първоначално написано от muscle
    умно и красиво момиче... сигурно е чудовище.....
    В какъв смисъл ?

Град
    Las Vegas
    и умна и красива...не и ли идва в повечко? може да е извънземно (не се шегувам).и аз винаги съм се чудила на такива хора!!!!
    Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....

Ми такива момичета не се срещат често.. и често остават недеооценени от такива като теб..

Цитирай Първоначално написано от minionka
    Ми такива момичета не се срещат често.. и често остават недеооценени от такива като теб..
    Недооценени от мен ? Леко с феминизма

Цитирай Първоначално написано от WhyteG
    Недооценени от мен ? Леко с феминизма
    Къв феминизъм...кви 5 лева. Просто не разбирам какво и е странното ...

Всичките момичета, които познавам са нещо от типа красиви-не много умни и много умни-леко грознички. А тя красива-много умна.

anonymous546178
    Guest
    Ми именно това имах предвид... има умни момичета, има красиви момичета, защо да няма и двете.. иначе за недооценяването е така... като е красива, всеки я оценява като момиче без особено проникновен ум, като е умна, общува в среди, в които често красотата не играе ключова роля. И все пак не знам що обсъждаме това, така или иначе мястото и е в кухнята

Ми именно това имах предвид... има умни момичета, има красиви момичета, защо да няма и двете.. иначе за недооценяването е така... като е красива, всеки я оценява като момиче без особено проникновен ум, като е умна, общува в среди, в които често красотата не играе ключова роля. И все пак не знам що обсъждаме това, така или иначе мястото и е в кухнята
    Хах. Кухнята . Тя става за абсолютно всички работи (стига да учи за тях), а пък и каквото поиска родителите й го купуват. Пожелае ли еди-къде си да учи техните веднага биха я записали. Много са богати.

Момиче с късмет!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    И ти какво искаше да направиш чрез темата ?
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Момиче с късмет!
    ++

имам чуството че надушвам лека завист ;?
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    като е умна, общува в среди, в които често красотата не играе ключова роля.
    Ти май не си влизал в клас по техническа математика. 17 момчета, чийто живот се състои от математика и любов с дясната ръка, и моя милост... За едната усмивка ще ми пишат "домашните" и ще ме слушат да говоря за новия си лак за нокти Честно казано, поизгубиха интерес, като разбраха, че мога и сама да си решавам задачите...

Голям фен Аватара на LeDa
    ако от първи клас до сега и това “сега“ означава 5-6 клас в някое квартално училище, нищо необичайно, че изкарва шестици

Град
    Ивагакуре
    о, БОЖЕ, какво странна комбинация..

Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    иии какъв е проблема?
    красива е и е умна.. не се ли борите за това всички момчета?
    почти винаги имате критики към момичетата: Ако е красива, то задължително била тъпа; ако пък е грозна или по-пълна е умна..
    не може да ви се угоди пф
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke

Ти май не си влизал в клас по техническа математика. 17 момчета, чийто живот се състои от математика и любов с дясната ръка, и моя милост... За едната усмивка ще ми пишат "домашните" и ще ме слушат да говоря за новия си лак за нокти Честно казано, поизгубиха интерес, като разбраха, че мога и сама да си решавам задачите...
    Ммм, не ти говоря за тези образи. То тяхното си е нормално, ама не знаят как да си поискат. Говоря ти за един вид академично общуване, когато действително момче се вълнува от разговора с момиче, но не защото тя е без бельо, например, а защото иска да поддържа общуване с човек на високо интелектуално ниво... не мога да го обясня точно

Град
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke

Ммм, не ти говоря за тези образи. То тяхното си е нормално, ама не знаят как да си поискат. Говоря ти за един вид академично общуване, когато действително момче се вълнува от разговора с момиче, но не защото тя е без бельо, например, а защото иска да поддържа общуване с човек на високо интелектуално ниво... не мога да го обясня точно
    Т'ва е мит

Супер фен Аватара на Fiction7577
    И къв точно ти е тийнПРОБЛЕМА, че пишеш тема и обясняваш колко е странно?

anonymous546178
    Guest
    Ами, академичното общуване не е мит... такова общуване с момиче, поне на мен ми е трудно. Следващите изречения ще прозвучат сексистко, така че не се обиждайте... или не го четете. До сега не съм намерил момиче на същото интелектуално ниво, като моето. Не казвам, че няма умни момичета, има, но не съм намерил момиче, което да е компетентно в повече от 2-3 области например... Не знам на какво се дължи това. Има момичета, с които си говоря за литература, има за театър; математика; философия; история и така нататък.. Странното е, че има много такива момчета Не знам и аз, ама ако питате мен, най-добре си е жената да е в кухнята

Re: Едно момиче от другия клас

Цитирай Първоначално написано от WhyteG
    Значи има едно много странно момиче от другия клас. Познаваме се, защото вървим заедно към вкъщи, все пак живеем доста близо. Един мой приятел от другия клас ми беше казал, че тя си имала навик да прави малки пресмятания на ръката. Тя си изписала цялата ръка от дланта до лакътя. Когато приказва мисли толкова бързо, че започва да заеква. По абсолютно всичко винаги е имала 6 от 1 клас до сега е нямала друга оценка. Пише си домашните редовно за около 10 минути и веднага излиза. М/у другото на тази контролна по математика имаше 6 без грешка. На всичкото отгоре е много красива . Наистина има нещо странно в нея.
    Бързо я хващай за гадже,че да ти оправи правописа.

Мега фен Аватара на Blab
    Ами, академичното общуване не е мит... такова общуване с момиче, поне на мен ми е трудно. Следващите изречения ще прозвучат сексистко, така че не се обиждайте... или не го четете. До сега не съм намерил момиче на същото интелектуално ниво, като моето. Не казвам, че няма умни момичета, има, но не съм намерил момиче, което да е компетентно в повече от 2-3 области например... Не знам на какво се дължи това. Има момичета, с които си говоря за литература, има за театър; математика; философия; история и така нататък.. Странното е, че има много такива момчета Не знам и аз, ама ако питате мен, най-добре си е жената да е в кухнята
    Schneeflocke като че ли по-скоро се съмнява в чистите мъжки подбуди, но какво ли разбира моят неакадемичен ум:Д
    //Самочувствието е хубаво нещо, реалистичните представи и (само)оценки - още по.;

Град
    Мисълта ми беше, че всеки не-хомосексуален мъж, изправен пред красива жена, ще си мисли за това как ли изглежда гола. Дори и лекция по атомна физика да изнася, ти пак с поглед ще я събличаш. Не че аз друго ще правя, де Чисто академичен интерес или приятелство може да има само тогава, когато тя не те привлича физически.

Всеки си има интереси. Ти едва-ли си кой знае колко компетентен в областта на незабележимия грим и как да пририем торбички под очите. Но се имаш за голямата работа....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си