.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Обувки Converse

Харесват ми кецове като тези : http://kokona.bg/images_articles/10_...vni_kecove.jpg
    чувала съм че на тази марка са доста скъпи и не знам дали си заслужава.Така че ако някои има такива да каже впечатленията си и дали наистина са качествени.И има ли други подобни марки които да произвеждат подобни кецове като тези?

Converse All star? Имам 2 чифта.Едните са ми от преди година и са все още здрави
    So far away...

Мега фен Аватара на vagarious
    Да и аз съм чувала, че парите си заслужават.
    Big or small, lies are lies!

Имам 3 чифта Converse, като единия го взех преди 2 години и почти не е мръднал. Някои хора плюят Converse супер много и казват, че едни MatStar-ки ще свършат по - хубава работа, но т'ва си е пълна заблуда. Къде ще ми сравняват Converse с MatStar o.O
    Та, с 2 ръце съм ЗА Converse.

P.S И все пак гледай да хванеш някакви намаления, щото мен сърцето ме заболя като си взех първия чифт. Ама след това с останалите два направих избора си в "точния момент"

и аз съм имала матстар и ми се скъсаха на 4тия месец...за тва се чудя с какво са по-различно конвърс защото на външен вид са като останалите не знам искам да ме издържат поне година.да не говорим че за мен качествените обувки трябва да издържат поне 3 год

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Няма да съжаляваш.Струват си парите!

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от Siesnkaa
    и аз съм имала матстар и ми се скъсаха на 4тия месец...за тва се чудя с какво са по-различно конвърс защото на външен вид са като останалите не знам искам да ме издържат поне година.да не говорим че за мен качествените обувки трябва да издържат поне 3 год
    Имала съм обувки на матстар и ми държат точно година. Обаче след тази една година приличат на парцал, подметката е почти изчезнала и всичко е на дупки Сеш се, разликаата е в качеството- 30-40 лева за матстар бледнеят пред 90-100 лева за конверс. А според мен си заслужава, а пък дали ше намериш у София такъв модел - вече нз
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    Мани ги матстар..Конвърс най-великата марка.. ! Заслужават си!Обожавам ги!Всичките си пари ше дам за тях!

Определено си заслужава ! Имам 2 чифта и не са мръднали, като чисто нови са
    Целта оправдава средствата !

Супер фен Аватара на psych0
    имам 3 чифта конвърс, едните са ми от преди 3 години, още са здрави, а зимата ги носих също ;д
    струват си парите определено!
    бих пуснала снимка ако искаш ;д
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Определено си заслужават всяка една стотинка-аз си взех от чужбина и там бяха леееко по-евтини .
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Грехота е изобщо да казваш Матстар !

Помоли ваште за едни Converse-ки .. ако си от софия има ги до Starbucks-а срещу спортната палата, след станцията на метрото на университета .. Има ги по Витошка .. има ги и в Мол Сердика ! И на още места, за които не се сещам ..
    Струва си да дадеш пари за тях .. ако уцелиш намаление, още по-добре .. има ги тоя чифт, лично аз съм го гледала, той е от новата колекция май ..

Цитирай Първоначално написано от psych0
    имам 3 чифта конвърс, едните са ми от преди 3 години, още са здрави, а зимата ги носих също ;д
    струват си парите определено!
    бих пуснала снимка ако искаш ;д
    мхм да може

А какво ще кажете за марката ''Vans''?

Супер фен Аватара на psych0
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Цитирай Първоначално написано от psych0
    http://prikachi.com/images/657/3108657J.jpg
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia
    Аз имам 3 чифта и много си ги обичам. Сега са намалени така че си купи преди да са докарали новата колекция първите 2-3 дни като ги носиш са супер неудобни, но след това все едно летиш =д

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    И аз си взех скоро конвърски,чернички.Обувах ги 2 пъти и малко ми убиват,ама дано се поотпуснат. Надявам се и да издържат повечко време.

На матстар имах 2 чифта гуменки-едните буквално ги направих на гъз ,а другите понеже не съм ги носила много изглеждат що-годе причлино.

Не мога още да ги сравнявам по качество,но единствения плюс на матстар-а е,че са евтини и като се скапят няма да ти е жал да ги хвърлиш.

Иначе аз моите конвърски си ги взех намалени от 99 на 66 лв.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Първите ми Конверски ги взех преди 3 години, от година и половина обаче съм редовен клиент и съм много доволна...

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Само хубави неща за Converse
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad
    Аз си бях взела бели от чужбина за 25 лева и бях много доволна

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    определено са качествени
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Днес си взех още едни от новата колекция
    So far away...

Почти ме убедихте, утре отивам да си купя. па ще видя дали ще съжелявам

Аз преди 2 години си взех от чужбина най-новия модел тогава и бяха около 100 лева, а по старите бяха дори по евтини. Ее 2 години ги нося нон стоп пролет лято есен зима нищо им няма и са най-удобните обувки които някога съм имала

Взимай си на конвърс. Много повече държат от матстар. Гледай само да хванеш някво намаление, защото на намаленията са двойно по евтини. Взех си едни преди два месеца за 120 лева и сега ги видях, че са 65 лева...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си