- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обувки Converse
Харесват ми кецове като тези : http://kokona.bg/images_articles/10_...vni_kecove.jpg
чувала съм че на тази марка са доста скъпи и не знам дали си заслужава.Така че ако някои има такива да каже впечатленията си и дали наистина са качествени.И има ли други подобни марки които да произвеждат подобни кецове като тези?![]()
Converse All star?Имам 2 чифта.Едните са ми от преди година и са все още здрави
So far away...
Да и аз съм чувала, че парите си заслужават.![]()
Big or small, lies are lies!
Имам 3 чифта Converse, като единия го взех преди 2 години и почти не е мръднал. Някои хора плюят Converse супер много и казват, че едни MatStar-ки ще свършат по - хубава работа, но т'ва си е пълна заблуда. Къде ще ми сравняват Converse с MatStar o.O
Та, с 2 ръце съм ЗА Converse.
P.S И все пак гледай да хванеш някакви намаления, щото мен сърцето ме заболя като си взех първия чифт.Ама след това с останалите два направих избора си в "точния момент"
![]()
и аз съм имала матстар и ми се скъсаха на 4тия месец...за тва се чудя с какво са по-различно конвърс защото на външен вид са като останалите не знам искам да ме издържат поне година.да не говорим че за мен качествените обувки трябва да издържат поне 3 год
Имала съм обувки на матстар и ми държат точно година. Обаче след тази една година приличат на парцал, подметката е почти изчезнала и всичко е на дупкиПървоначално написано от Siesnkaa
Сеш се, разликаата е в качеството- 30-40 лева за матстар бледнеят пред 90-100 лева за конверс. А според мен си заслужава, а пък дали ше намериш у София такъв модел - вече нз
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Мани ги матстар..Конвърс най-великата марка.. !Заслужават си!Обожавам ги!Всичките си пари ше дам за тях!
Определено си заслужава ! Имам 2 чифта и не са мръднали, като чисто нови са![]()
Целта оправдава средствата !
имам 3 чифта конвърс, едните са ми от преди 3 години, още са здрави, а зимата ги носих също ;д
струват си парите определено!
бих пуснала снимка ако искаш ;д
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Определено си заслужават всяка една стотинка-аз си взех от чужбина и там бяха леееко по-евтини .![]()
Грехота е изобщо да казваш Матстар !![]()
Помоли ваште за едни Converse-ки .. ако си от софия има ги до Starbucks-а срещу спортната палата, след станцията на метрото на университета .. Има ги по Витошка .. има ги и в Мол Сердика ! И на още места, за които не се сещам ..
Струва си да дадеш пари за тях .. ако уцелиш намаление, още по-добре .. има ги тоя чифт, лично аз съм го гледала, той е от новата колекция май ..![]()
мхм да можеПървоначално написано от psych0
![]()
А какво ще кажете за марката ''Vans''?
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Първоначално написано от psych0
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Аз имам 3 чифта и много си ги обичам. Сега са намалени така че си купи преди да са докарали новата колекцияпървите 2-3 дни като ги носиш са супер неудобни, но след това все едно летиш =д
И аз си взех скоро конвърски,чернички.Обувах ги 2 пъти и малко ми убиват,ама дано се поотпуснат. Надявам се и да издържат повечко време.
На матстар имах 2 чифта гуменки-едните буквално ги направих на гъз,а другите понеже не съм ги носила много изглеждат що-годе причлино.
Не мога още да ги сравнявам по качество,но единствения плюс на матстар-а е,че са евтини и като се скапят няма да ти е жал да ги хвърлиш.
Иначе аз моите конвърски си ги взех намалени от 99 на 66 лв.![]()
Само хубави неща за Converse![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Аз си бях взела бели от чужбина за 25 лева и бях много доволна![]()
определено са качествени![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Днес си взех още едни от новата колекция![]()
![]()
![]()
So far away...
Почти ме убедихте, утре отивам да си купя. па ще видя дали ще съжелявам![]()
Аз преди 2 години си взех от чужбина най-новия модел тогава и бяха около 100 лева, а по старите бяха дори по евтини. Ее 2 години ги нося нон стоп пролет лято есен зима нищо им няма и са най-удобните обувки които някога съм имала![]()
![]()
Взимай си на конвърс. Много повече държат от матстар. Гледай само да хванеш някво намаление, защото на намаленията са двойно по евтини. Взех си едни преди два месеца за 120 лева и сега ги видях, че са 65 лева...![]()