- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обувки Converse
Конвърс наистина са много по качествени от матстар , знам го от личен опит, няма да съжаляваш ако си вземеш.![]()
![]()
А някой от Пловдив ако може да каже къде се продават повече кецове на Конвърс .. защото в повечето магазини има само по 2,3 моделаако не знаете точно на конвърс предложете други магазина в които се продават хубави кецове на въшен вид
![]()
![]()
![]()
Аз имам 3 чифта.
Едните ги имам от 3-4 години и вече на нищо не приличат.
Иначе наистина, по-хубави са от матстарките (имам предвид естетически). Аз и затова си ги взех, просто ми харесват повече. Но пък моето е и от гъзария, така че не знам. Ако имаш парите си ги взимай, но наистина са си скъпички.
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Я ми препоръчайте някакви, ама да не са много груби..
Реших, че е време да сменя матстарките..
Ще съм благодарна..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
айде де :/
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
еми ето влез в тоя сайт и гледай...Първоначално написано от BaffaLsc
http://www.spartoo.eu/Converse-o5-0....k_id=adwo_4959
So far away...
А къде във Варна има магазина на Converse ?![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
със сигурност ще има в някой от моловете ви!Първоначално написано от unknown0inlowe
So far away...
определено си залужават парите.. 1-во че са адски удобни 2-ро много издръжливи а и грозни кецове на converse all star не съм виждала..
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
и аз имам converse .. много съм доволна ..заслужават си паритее ..
![]()
![]()
![]()
Много . много хора не ме харесват .. ! Среден пръст за тях за да стане интересно .
Виждам, че сте доста доволни от Converse. Аз по-миналото лято си купих едни на Converse и след няколко месеца се съсипаха. Струваха 15-20 лева...Май не са били оригиналниНякой да знае къде в Ловеч мога да си намеря оригинални Converse?
Емии да на конвверс са най добрии но акооо искасш подобен модел на друга фирма може да потъсиш на Ал стар или Мат стар но не мисля чее ще издържът много времее![]()
Кънвърс заедно с Найкчетата, кецовете на Мания са много качествени и добре-изглеждащи.![]()
Converse и Аll star е едно и същоПървоначално написано от ggiirrll
![]()
So far away...
Конверските са адските <3
аз имам едни конверски и едни мат старки ;дд ... еми харесват ми и 2 та ;дд ... а само та кажа че и 2 те не са мръднали вече 2 ра година... като нови са <3
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Аз имам на MatStar и съм много доволна вече втора година.Първоначално написано от smiirnoff
И все пак наистина си заслужава да си купиш Converse .![]()
И аз имам на МатСтар, стават, не мога да се оплача.
Конверс ходих да меря преди да си купя МатСтар.Бях си харесала от сайта едни много яки, ама се оказа че са яки само на снимката.На живо бяха супер неудобни, с едни такива гадни ръбове и супер твърда подметка.Дори не можах да го обуя, защото модела беше с 2 плата, в смисъл че можеше да сгънеш навънка първия и то става готино, обаче ме убиваше.Иначе да, готинки са.Като гледам отзивите ви май пак ще се позавъртя към сайта им..![]()