.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Супер фен Аватара на wiiwa
    Конвърс наистина са много по качествени от матстар , знам го от личен опит, няма да съжаляваш ако си вземеш.

А някой от Пловдив ако може да каже къде се продават повече кецове на Конвърс .. защото в повечето магазини има само по 2,3 модела ако не знаете точно на конвърс предложете други магазина в които се продават хубави кецове на въшен вид

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Аз имам 3 чифта.

Едните ги имам от 3-4 години и вече на нищо не приличат.

Иначе наистина, по-хубави са от матстарките (имам предвид естетически). Аз и затова си ги взех, просто ми харесват повече. Но пък моето е и от гъзария, така че не знам. Ако имаш парите си ги взимай, но наистина са си скъпички.
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Я ми препоръчайте някакви, ама да не са много груби..
    Реших, че е време да сменя матстарките..
    Ще съм благодарна..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

айде де :/
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Я ми препоръчайте някакви, ама да не са много груби..
    Реших, че е време да сменя матстарките..
    Ще съм благодарна..
    еми ето влез в тоя сайт и гледай...
    http://www.spartoo.eu/Converse-o5-0....k_id=adwo_4959
    So far away...

А къде във Варна има магазина на Converse ?
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Цитирай Първоначално написано от unknown0inlowe
    А къде във Варна има магазина на Converse ?
    със сигурност ще има в някой от моловете ви!
    So far away...

Фен
    Град
    Костинброд
    определено си залужават парите.. 1-во че са адски удобни 2-ро много издръжливи а и грозни кецове на converse all star не съм виждала..
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

и аз имам converse .. много съм доволна .. заслужават си паритее ..
    Много . много хора не ме харесват .. ! Среден пръст за тях за да стане интересно .

Виждам, че сте доста доволни от Converse. Аз по-миналото лято си купих едни на Converse и след няколко месеца се съсипаха. Струваха 15-20 лева...Май не са били оригинални Някой да знае къде в Ловеч мога да си намеря оригинални Converse?

Град
    Varna
    Емии да на конвверс са най добрии но акооо искасш подобен модел на друга фирма може да потъсиш на Ал стар или Мат стар но не мисля чее ще издържът много времее

Кънвърс заедно с Найкчетата, кецовете на Мания са много качествени и добре-изглеждащи.

Цитирай Първоначално написано от ggiirrll
    Емии да на конвверс са най добрии но акооо искасш подобен модел на друга фирма може да потъсиш на Ал стар или Мат стар но не мисля чее ще издържът много времее
    Converse и Аll star е едно и също
    So far away...

Конверските са адските <3
    аз имам едни конверски и едни мат старки ;дд ... еми харесват ми и 2 та ;дд ... а само та кажа че и 2 те не са мръднали вече 2 ра година ... като нови са <3
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Имам 3 чифта Converse, като единия го взех преди 2 години и почти не е мръднал. Някои хора плюят Converse супер много и казват, че едни MatStar-ки ще свършат по - хубава работа, но т'ва си е пълна заблуда. Къде ще ми сравняват Converse с MatStar o.O
    Та, с 2 ръце съм ЗА Converse.

P.S И все пак гледай да хванеш някакви намаления, щото мен сърцето ме заболя като си взех първия чифт. Ама след това с останалите два направих избора си в "точния момент"
    Аз имам на MatStar и съм много доволна вече втора година.

И все пак наистина си заслужава да си купиш Converse .

И аз имам на МатСтар, стават, не мога да се оплача.

Конверс ходих да меря преди да си купя МатСтар.Бях си харесала от сайта едни много яки, ама се оказа че са яки само на снимката.На живо бяха супер неудобни, с едни такива гадни ръбове и супер твърда подметка.Дори не можах да го обуя, защото модела беше с 2 плата, в смисъл че можеше да сгънеш навънка първия и то става готино, обаче ме убиваше.Иначе да, готинки са.Като гледам отзивите ви май пак ще се позавъртя към сайта им..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си