- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- прически и отслабване
Здравейте много искам да отслабна за лятото и да не се получи йо-йо ефект.Искам да отслабна малко в корема и малко в краката. ПОМОГНЕТЕ ПЛИЙС. и ако някой знае готина прическа за лятото да каже, аз съм с черна не много дълга но не и къса коса.БЛАГОДАРЯ предварително. [/color]![]()
еми просто намаляваш храната и спираш да се тъпчеш.
не се отказваш и даже,когато отслабнеш продължаваш да ядеш така.
прави коремни преси и други упражнения.
за прическа..виж в youtube има всякакви.(:
*откажи се от сладкото и тестеното.
дано да съм ти помогнала. (:
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Мерси аз всичко това го правя но исках да разпитам за други начини за отслабване защото става много бавно и имам голям проблем със сладкото понякога не издържам и си хапвам, не прекалявам, но сега като свикнах да ям по много малко на ден и се чувствам като топка ако хапна сладко или каквото и да е от тестените и сладки храни
Няма лошо да се яде сладко. Но едно е 1 парченце натурален шоколад, друго е 10 вафли и кво и не ощеАз пък ти казвам, че бавното отслабване е най-сигурно и няма йо-йо ефект. Смисъл ако отслабнеш с 5 кила за 1 месец е по-добре, от колкото 5 кила за 1 седмица, а на другата да си ги върнеш двойно
сеш се ? За всеки случай прегледай 90-дневната диета или си изготви хубав хранителен режим, без да се лишаваш от всичко. Просто ограничаваш и комбинираш с упражнения/спорт. Според мен тва е формулата на ефикасното отслабване, нищо, че аз нямам достатъчно хъс, за да я спазвам
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Да и аз не мога да издържам и това е 1я път в който успявам да сваля толкова много (7кг) и да правя коремни преси вече 3 месеца! Но за 3 месеца само 7 съм свалила и искам още 5![]()
![]()
Намерих малко съвети за отслабване в интернет ако някой му е интересно да чете...
Калории и отслабване: как да си спестим 500 калории?
Фактите говорят сами за себе си: ако намалите приема си на калории с 500 на ден, ще постигнете отслабване с около половин килограм на седмица. Вижте 7 начина да направите това и да подпомогнете своето отслабване.
1. Измервайте порциите – толкова много хора имат проблем с големината на порциите, които консумират. Правилното измерване на порциите може да ви спести повече калории отколкото предполагате.
2. Движете се след обяд – винаги се разхождайте поне 15 минути след като се наобядвате, така си гарантирате изгарянето на 500 калории. Освен това носете крачкомер и се старайте да правите по 10 000 крачки на ден за оптимално отслабване, това ви спестява досадното висене във фитнеса.
3. Поръчвайте разумно – използвайте хумус или горчица вместо майонеза, това ще ви спести около 200 калории. Вместо пържени храни, поръчвайте салата и автоматично смъквате още 300 калории.
4. Дъвчете добре храната си – намалете темпото, докато се храните, жените, които дъвчат 20 пъти повече, консумират със 70 калории по-малко на хранене.
5. Намалете размера на чинията – това е лесен начин да си спестите 500 калории без дори да усетите – чинията ви пак ще бъде пълна.
6. Винаги оставяйте част от храната в чинията си – ако оставите
как се храниш сега и как свали кг?Първоначално написано от elinanacheva
Това са чудесни резултати. Не виждам защо да променяш режима си след като действа. По-добре бавно, но сигурно и здравословно.Първоначално написано от elinanacheva
А и до лятото има 3 месеца. Ако продължиш в същия дух тези 5 килограма няма да са ти проблем. За по-добри резултати (визирам не само сваляне на килограми, те са просто цифрички на кантара, а и стягане и оформяне на тялото) увеличи физическата дейност. Аеробика, танци, бягане - ти си избери. Дори дългите разходки в това хубаво време ще са ти от по-голяма полза от висенето пред компютъра. Просто се движи.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз всяка вечер преди лягане правя или 10 мин. коремни преси или ги броя и правя 100 и няколко зависи от деня и много рядко се качвам на колелото (от тези които ги има в фитнеса). Ограничавам се и не ям много повечето пъти вместо да се на ям и да преям оставам малко гладничка и така. Това е