.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен Аватара на xinfamous
    Закво въобще трябва да й казваш нещо или да й се обясняваш ве прос..
    Can It All Be So Simple ?

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Питай я дали иска да излезнете и ако приеме почваш да се закачаш с нея, тук там казваш някоя шега. Можеш да и направиш комплимент, но не прекалявай за да няма обратен ефект. Когато усетиш, че си готов и моментът е настъпил я целуни без обяснения.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    Тва, което съм одебелил е истина. Фактът, че прЯтелят ти не те е зарибил по твоите методи.
    В безсилието си почваш да говориш хаотично и неконкретно като отклоняваш темата и я приключваш спонтанно. Very Happy
    Другият път ще съм по-снизходителен.
    Връзката между мъж и жена се гради на комуникацията и доверието помежду им. За да си инстанцията, която определя кое е факт и кое не, трябва да бъдеш обявен за такава от мнозинството, само амбицията не стига, umri.

П.П Много ме щадиш.
    П.П2 Говорейки за аргументация в хаотичното си заяждане jgmrhmr забеляза ли, че съм 696. Това което съм одебелила е истина.

cranberryto не си поплюва обаче иначе авторе това да бъдеш откровен както каза тя те прави повече мъж от всичко
    Le rhum au mambo.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си