Ами преди 2 години и 2 3 месеца се запознах с едно невероятно момиче,няма какъв недостатък да и намериш..перфектна.И излизахме заедно няколко пъти после прекъснахме за няколко месеца и след това 6 7 се виждахме много често.Аз я обичах и продължавам да я обичам все още ужасно много и всеки път когато я видя на снимка или на живо просто след това винаги се разплаквам.След нова година така стана че тя прекъсна всякакви връзки с мен нито си писахме,нито се виждахме,нито ми вдигаше телефона абсолютна изолация.Опитах се да я забравя както тя намекна леко малко преди да спрем всякакъв контакт,излизам с приятели,опитах дори с нова връзка но не се получава,все мисля за нея.И вчера я видях се засякохме в рейса и я питах защо прави всичко това и тя ми каза че така било най-добре и тай подобни.Не знам какво да направя за да получа някакъв шанс от нейна страна,да и покажа че имам чувства и че не мога да ги игнорирам ей така,почти всичко съм опитал,колкото и време да минава все тя ми е в ума.Обръщам се към вас за мнения,за идеи,нещо което би ми помогнало в случая..благодаря ви предварително