Не е нужно да се оправдаваш, че ми отговаряш. Бях готов да заложа апартамента, че няма да ме послушаш, а ще ми отговориш. С 1 се опитваш да се правиш на политик, и не казваш, че всъщност твоя приятел не те е забил с любовни изляния, което косвено обезсмисля мнението ти отправено към автора, защото даваш съвети, на чиито действия дори самата ти не би се поддала.
За номер 2 - да, грешно си изигра картите, че ти се обясни в любов, точно както ти напътстваш автора на тази тема.
До номер 3 - думата, която търсиш не е "обобщена", а "обобщителна", макар че цялото изречение ми се струва някак граматически и смислово неточно, въпреки че разбрах какво искаш да кажеш.
Виж, нямам за цел да се заяждам с теб. Просто истинската концепция за мъж си отива от този свят с високи обороти, необратимо. А вие, с вашите природно естрогенизирани мозъци (за което не сте виновни) бълвате глупости в още неизградените момчешки съзнания. После с цялата си неосъзната наглост казвате "къде изчезнаха истинските мъже". Преосмисли всичко, дори и през твоята женска призма ще видиш, че не бъркам.