Харесвам едно момиче от класа, в смисъл успях да я опозная но не изцяло.. значи говорят се доста неща за нея и повечето са някакви гадни обаче не знам на хората дето ги говорят ли да вярвам или на нея.. защото постоянно в класа има някви конфликти между нея и още няколко момичета и не съм много убеден кой казва истината. Другия проблем е че сега имала гадже, но ми каза че мисли скоро да се раздели с него защото не искала повече с него много се бил променил. Тя знае че я харесвам.. и преди няколко дни де се наканих някак да и го кажа директно и тя ми отвърна по подобен начин и само ме попита ти на кого ще повярваш на тях или на мен и аз сега не знам на кого да вярвам защото няма факти нито от едната нито от другата страна. Значи слуховете на кратко са.. първия беше че се ебала с много .. втория е че докато е ходила с тоя му е изневерявала с 4-5, не ми се иска да е вярно но и не мога да разбера. Чудя се как да постъпя защото наистина искам много с нея за пръв път може би от 2-3 год се така. Ако това всичкото обаче се окаже истина.. няма смисъл да се занимавам с нея. Но сега явно трябва да реша дали да съм с нея или не, но как като не е ясно кой говори истината и дали не се правят някакви интриги . Някой ако може да даде някакъв съвет как да постъпя .