- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малък проблем :(
Харесвам едно момиче от класа, в смисъл успях да я опозная но не изцяло.. значи говорят се доста неща за нея и повечето са някакви гадни обаче не знам на хората дето ги говорят ли да вярвам или на нея.. защото постоянно в класа има някви конфликти между нея и още няколко момичета и не съм много убеден кой казва истината. Другия проблем е че сега имала гадже, но ми каза че мисли скоро да се раздели с него защото не искала повече с него много се бил променил. Тя знае че я харесвам.. и преди няколко дни де се наканих някак да и го кажа директно и тя ми отвърна по подобен начин и само ме попита ти на кого ще повярваш на тях или на мени аз сега не знам на кого да вярвам защото няма факти нито от едната нито от другата страна. Значи слуховете на кратко са.. първия беше че се ебала с много .. втория е че докато е ходила с тоя му е изневерявала с 4-5, не ми се иска да е вярно но и не мога да разбера. Чудя се как да постъпя защото наистина искам много с нея за пръв път може би от 2-3 год се
така. Ако това всичкото обаче се окаже истина.. няма смисъл да се занимавам с нея. Но сега явно трябва да реша дали да съм с нея или не, но как като не е ясно кой говори истината и дали не се правят някакви интриги
. Някой ако може да даде някакъв съвет как да постъпя
.