.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Сложно е..

Сложно е..

От известно време (~5 месеца) имам чувства към една приятелка.Преди това не я възприемах по този начин,и дори напротив,карахме се постоянно почти.След това бавно започнахме да се сближаваме до положението "приятели" и открихме,че имаме доста допирни точки.След това обаче аз усетих,че залитам по нея,но не съм й казвал нищо.Тя знае само,че си падам по някоя ,но няма никаква идея,че е тя.Споделих с няколко приятели,като ми казаха,че и тя имала някакви уж несподелени чувства.Не съм съвсем сигурен..и затова не правя нищо.Ядосвам се постоянно,тормозя се..с надеждата,че ще я преодолея.Напоследък има и някакво отдръпване от нейна страна,което ми прави ситуацията още по-зле.Няколко пъти ме накара да се чувствам наистина много зле.Не й говорих и няколко дни.По принцип не се държа така,както с нея,с нито едно друго момиче, и мислех,че е очевидно,че е тя.Надявах се да се усети..Не знам какво да правя вече.. :\

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Пробвай да говориш с нея.

Не разбирам защо, когато имате чувства към момче/момиче, първо опитвате да го "преодолеете", вместо да го споделите... Глупав подход е. Дефакто, губите преди битката. Хич не е мъжко, ш' знайш
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Действай Катарзис - има две положения - луда е по теб, не е луда. И в двата случая ще ти стане по-добре, когато разбереш. А сега се люшкаш в лоното на лудостта

Не един път съм страдал от такова признание.С евентуалното отрязване бих се справил,но не знам после как ще я погледна в очите и какво ще се случи с приятелството ни.

Няма изобщо да я срещаш, че да я гледаш. Влюбиш ли се в приятелка, с приятелството ви (като самостоятелно такова) е свършено. Ако бъде твоя любима се качваш на по-високо ниво. Ако не заблуждаваш и себе си й нея, че си й истински приятел, след като те е отхвърлила.

Едва ли ще мога да не я срещам,съученици сме :\ Още по-кофти..какво да се прави..

според мен и кажи какво чувсваш и ако Тя Не ти отговори няма да е толкова злее от колкото ако се иЗмъчваш и не я попиташ .
    Не СъМ ЛюБоВтА тИ еДиНсТвЕнА,нО тРуДнО щЕ Ме ЗаБрАвИш!ЗаЩоТо СъМ Мила, НепоКориМа И ИсТиНсКа!ЗаЩоТо МиНаВаМ пРеЗ дНиТе тИ и пАлАвО тЕ пРивЛичаМ,НадНичаМ ХлАпАшКи В оЧиТе Ти...И нА НиКоЯ нЕ ПриЛичаМ !

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от katarzis
    Едва ли ще мога да не я срещам,съученици сме :\ Още по-кофти..какво да се прави..
    Тогава сменяш обекта на харесване.Това е единственият логичен вариант.Иначе продължаваш да се измъчваш от това какво тя чувства.Ако решиш да я попиташ се надяваш да споделя чувствата ти иначе ще стане интересно и неприятно и за двама ви,ако тя не те харесва.

Ами..май няма да го бъде.Подпитах я в скайпа дали има някой по-специален в момента за нея.Отговори,че такъв нямало,но пък по принцип й било по-трудно.Тия дни окончателно ще разбера.Както и да е,каквото и да излезе,продължавам напред.Не е като да е последната на света.

риск печели, риск губи. Няма да разбереш, ако не опиташ. По-добре да те отреже, но да знаеш, а не да се чудиш дали е можело да се получи

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi

Не разбирам защо, когато имате чувства към момче/момиче, първо опитвате да го "преодолеете", вместо да го споделите... Глупав подход е. Дефакто, губите преди битката. Хич не е мъжко, ш' знайш

Защо да е глупав подход? Аз мисля, че не е.Може момчето да се притеснява и да незнае как да й го каже.Понякога от притеснение се получава така.

Напълно възможно е да е разбрала, че е тя, но да те цени само като приятел и да не иска да те изгуби. Това би обяснило отдръпването. Просто не я притискай, защото в началото прехода приятел-гадже на психическо ниво (ако обмисля такъв въобще) е малко кофти и е възможно да те харесва, но да се чувства разколебана и несигурна. Говорете си, разсмивай я, общувайте и не се отдръпвай. То ще си проличи дали те хар.

Цитирай Първоначално написано от GD
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi

Защо да е глупав подход? Аз мисля, че не е.Може момчето да се притеснява и да незнае как да й го каже .Понякога от притеснение се получава така.
    Точно това е проблема. :\

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    говори ... говори ... говори !!!!!

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Лелее, дууд, ти си аз в мъжки вариант! Само, че с момчето, което харесвам сме колеги вече и го харесвам от 6 месеца.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Говори с нея
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

А как да започна подобен разговор?В смисъл,че като сме били на условно положение "приятели" досега,не знам просто как да го кажа.

Някой с полезен съвет?Ако е бил в подобна ситуация,нещо? :S :X

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Според мен да излезет и тогава да поговорите насаме. Няма смисъл да го овърташ, даваш направо, признаваш й чувствата си и това е.
    Аз не мога да ти дам много добър съвет тъй като не съм била в такава ситуация, но се надявам с написаното по-горе да саъм ти помогнала поне мъничко.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Цитирай Първоначално написано от katarzis
    Някой с полезен съвет?

Преуспей. Вземи три висши. Спечели много пари.
    И живей здравосовно.
    ицулкобетсеив

Град
    България
    поговори с нея и и кажи и аз имам подобен проблем ..но моя няма решение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си