.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново

Спирулина - Ефект???

Гинеколкога ми ги изписа защото имам проблем с яйчниците и трябва да си регулирам теглото и да го подържам едно и също,и се чудя заслужават ли си парите,и реших да пиша тука да видя мнения преди да ида да си ги купя,ето снимка на таблетките:

http://www.zdravoslovno.biz/%D0%91%D...ypage.tpl.html

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Много добър продукт, но аз лично го ползвам на прах, тъй като се усвоявал по-добре...по 5 грама в смути или фреш, иначе миризмата и вкуса са убийствени . На таблетки този проблем едва ли го има. Теглото със сигурност го регулира, полезно е при отслабване, има още куп ползи, не случайно е в списъка със "супер храните".

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    защо не се консултираш с лекарката ти
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Много добър продукт, но аз лично го ползвам на прах, тъй като се усвоявал по-добре...по 5 грама в смути или фреш, иначе миризмата и вкуса са убийствени . На таблетки този проблем едва ли го има. Теглото със сигурност го регулира, полезно е при отслабване, има още куп ползи, не случайно е в списъка със "супер храните".
    значи си доволна,на мен ми го изписа защото трябва да поддържам едни и същи килограми,гледам да се ограничавам и да съм си 53/54 но ми е трудно защото много бързо ги качвам и така.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от annamari
    защо не се консултираш с лекарката ти
    Не всички лекари знаят какво е спирулина. Даже в БГ за първи път чувам някой лекар, макар и гинеколог да го препоръчва.

kiki1991 да, доволна съм дано ти помогне и на теб. Аз го ползвам само като добавка към храненето.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Може ли да се купи без рецепта ?
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Град
    София
    Разбира се, че може .

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Майка ми също го използва на прах. Слага си в разни шейкове и смутита като си прави. На мене ми изглежда ужасно, но е факт, че й помогна тази зима да не качи кила. Винаги зимата качва 5-6 кила и пролетта се започват адските диети, но тази година го няма този проблем. Имай предвид, че освен това спортува активно 3 дни в седмицата де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си