.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Моля за вашето мнение

Здравейте!
    Моята история е следната:
    Последният ми цикъл започна в началото на февруари, не съм сигурна за точната дата, но беше преди 10-ти. До 9-10 март не ми беше дошло и тъй като исках да забавя цикъла си, изпих почти цял блистер витамин C в рамките на 2-3 дни. На 12ти с приятеля ми правихме секс без презерватив, според него не е свършил в мен, но когато отидох в банята да се мия забелязах подобни на сперма остатъци в себе си. Все още не ми е дошло и започвам да се притеснявам. Според вас какви са шансовете да съм била в овулация и да съм забременяла съответно??? Това закъснение може и да се дължи на стрес и промяна в климата ??

Благодаря предварително за помощта,

Катя

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    чакай да питам кристалната топка........

направи си тест за да си сигурна или отиди на лекар : ))))
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    чакай да питам кристалната топка........

направи си тест за да си сигурна или отиди на лекар : ))))

пита ли я ? какво ти каза ??

като вземете да питате по форумите..ние от къде да знаем бременна ли си или не и как така не знае дали е свършил в теб ..ако имаш съмнения вземаш си тест и това е какво очакваш да ти кажем в форума ... и в сайта на surecheck имаше календар с които можеш да си изчисляваш овулацията ..вземи да го ползваш
    Hostis Honori Invidia

Току що направих тест, отрицателен е. По принцип тестовете се правят 14 дни след акта и затова пиша по форумите, пък и никъде не мога да намеря информация дали при нередовен цикъл овулацията се измества и възможно ли е да се измести с цял месец... Дано е бил надежден резултатът.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от katia888
    Току що направих тест, отрицателен е. По принцип тестовете се правят 14 дни след акта и затова пиша по форумите, пък и никъде не мога да намеря информация дали при нередовен цикъл овулацията се измества и възможно ли е да се измести с цял месец... Дано е бил надежден резултатът.
    дано..ако не ти дойде до 14 ден oт акта го повтори
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си