.
Отговор в тема
Страница 1 от 9 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 206

девствени на 18...

Понеже често се споменава как 14-годишни водят "активен полов живот", ми се прииска да видя коментари по друг оспорван случай- познавате ли момичета/момчета на18 години, които все още са девствени и какво мислите за тях?
    Всеки човек умира, не всеки истински живее.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    това нещо е индивидуално.......КАК НЕ ГО РАЗБРАХТЕ???
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Познавам и по-големи даже. И какво трябва да мисля за тях? Хора като хора. Това че не са правили секс не ги прави половин човеци. Секса си е нещо лично и всеки сам преценява кога да го направи
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Познавам и по-големи даже. И какво трябва да мисля за тях? Хора като хора. Това че не са правили секс не ги прави половин човеци. Секса си е нещо лично и всеки сам преценява кога да го направи
    Мощен 13+
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

Мега фен Аватара на Hilary_
    ммм познавам да .. СЕБЕ СИ!!

и още няколко приятелки .. (:

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Смятам, че няма нищо срамно в това да си на 18 и да си девствен/а...Това е личен избор, човек сам разбира и осъзнава кога е готов за тази крачка.Лично аз бях на почти 18 когато го направих и трябва да кажа, че се радвам, че изчаках.Някак си не възприемам на 14 години да водят полов живот...Всеки си има мнение.

Град
    Варна
    "Ще дойде време, когато момичетата ще раждат, а не жените" - Ванга
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз на 18 бях, че и на 19, че кажи-речи до 21-вия си РД. Много мои колежки от университета бяха загубили девствеността си след 18, че и след 20. Голяма работа!

Имам един приятел набор, на 19. Какво да ви кажа, много готин пич, истински приятел, купонджия. Абе всичко си му е наред, заговаря мацките и като трябва да си поиска се спича. Как ли не мъчихме да го уредим момчето... абе ще го огрее някой ден и няма може да се спре ама...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от straus
    Имам един приятел набор, на 19. Какво да ви кажа, много готин пич, истински приятел, купонджия. Абе всичко си му е наред, заговаря мацките и като трябва да си поиска се спича. Как ли не мъчихме да го уредим момчето... абе ще го огрее някой ден и няма може да се спре ама...
    Срам го е пича

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Да познавам и им се възхищавам Момичета, които чакат подходящият човек и искат първият път да е незабравим. Момичета, които в днешно време са на изчезване. На повечето девойки вече на 13-14 години им е първият път. Да не кажа, че доста глупави девойки от това което чета по форумите първият път име е с краставица, с пръст, с какви ли не глупости. Секса е нещо красиво, а първият път е запомнящ.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Имам колега на 21 , който е девствен . Супер загорял е и ме сталква ( досажда ми ) .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Aми аз бях почти на 18 когато ми беше първият път и определено не съжелявам ! А това за малките момиченца,които бързат да наваксат....лично за мен е смешно.Но всеки с мнението си.И познавам момиче на 18,което все още е девствено и не виждам нищо смешно,а точно обратното.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Според мен прекалено много възхвалявате първия път. И да чакаш, и да не чакаш нямаш гаранция, че ще е перфектно и ще хвърчат фоерверки. Като го направиш по-късно няма да те боли по-малко.Моя първи път беше на 16, много ми беше мерак и в крайна сметка останах малко разочарован. И какво от това, след него имах толкова много страхотни преживявания, че в момента въобще не мисля за първия път.
    Някоя може ли да ми обясни защо държите толкова на първия път, какво е толкова специалното, какво чакате?! Или може би от какво се страхувате?! Не го разбирам, убедете ме колко е специален първия път!
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Защо избра точно числото 18? Заради закона ли?

Не не намирам нищо странно в това, възрастта няма значение. Да си спал/а с някого не трябва да по задължение, щото другите го правят, по закон или всякаква друга форма на принуда. Зависи си от човека!

А като говорихме за закони, замисляли ли сте се как така (в америка) имаш легалното право на 18 да се снимаш как те пръскат от е**не, но до 21 годишна възраст не може да пиеш алкохол?

Повече от фен Аватара на valll
    аз го направих за пръв път на 19

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Познавам себе си и други мои наборки. Много хубави, умни момичета. Хора като хора, просто не са решили, че човека до тях е надежден или пък просто нямат такива нужди все още

Град
    plovdiv
    има и съвестни хора
    това е мойто мнение
    http://www.nagradka.com/gibinski
    По-добре кучето да ти е приятел, отколкото приятелката ти да е кучка!

Град
    montana
    Познавам .. просто не са намерили подходящия, въпреки че не удобрявам чакането на такъв

Що за страна и народ майка му да е*а.Вече е напълно нормално да се ебете на по 14 години и даже ако е по-късно си балък нали знаеш!!!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    познавам .. и тези който познавам просто мисля че искат но не знаят как да искат ...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Е толкова ли не го разбрахте това, че всеки си решава.
    Хората си губят девствеността когато си искат... защо това винаги е най-обсъжданата тема.
    Дали ще си изгубиш девствеността на 14 или на 19... ако е с неправилния човек винаги ще съжаляваш.

Иначе аз познавам и на 24, който е мнгоо свестен даже... но естествено никоя не го иска, защото е грозноватичък.
    Но за всеки влак си има пътници все пак.

И според мен прекалявате с преувеличенията.Първия път,та първия път. Има ли значение дали е първия или двайстия,важното е да ти е хубаво.
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

еми попринцип не ми се струва нормално малчовци в 5 клас да започнат полов живот, но за сметка на това има и такива индивиди! И да, познавам хора които не са го правили още и са над 18.. според мен това е индивидуално и нормално, които когато е готов и когато намери подходящия партньор/партньорка тогава преценя положението и деиства! така е по добре от колкото после да съжаляваш !

Цитирай Първоначално написано от straus
    Според мен прекалено много възхвалявате първия път. И да чакаш, и да не чакаш нямаш гаранция, че ще е перфектно и ще хвърчат фоерверки. Като го направиш по-късно няма да те боли по-малко.Моя първи път беше на 16, много ми беше мерак и в крайна сметка останах малко разочарован. И какво от това, след него имах толкова много страхотни преживявания, че в момента въобще не мисля за първия път.
    Някоя може ли да ми обясни защо държите толкова на първия път, какво е толкова специалното, какво чакате?! Или може би от какво се страхувате?! Не го разбирам, убедете ме колко е специален първия път!
    С НИЩО не е специален прехваленият първи път.Аз също останах разочарована, а УЖ беше със специалния за мен човек.И все пак колкото и да е специален човекът и колкото и да го обичаш първият път си е просто един момент на болка и ужас - много те е страх,много се притесняваш, много те боли. След това вече нещата стават по-специални и определено много по-приятни
    Целта оправдава средствата !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си