- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девствени на 18...
Филма "грозничък" го няма от много време. Има тарикат и балък. Иначе момента грозен балък но свестен започва да се котира чак когато жените стават сериозни и започват да искат стабилност и семейство.Първоначално написано от dream1707
Попринцип грозничките, дебеличките и нисичките момчета са комплексирани в повечето случаи и много пробивни. Изкарват доста добри пари. Имаше едно проучване за ниските мъже и дебелите - честотата на бизнесмени и богаташи при тях е 4 пъти по-висока от при другите.
Много сте ми смешни ..
Айде някой да ми каже дали една 14 годишна пикла е достатъчно развита, за да усети, това което една ЖЕНА на 20 би усетила при секс?
Те не знаят пика ли им се, но за секс били готови??
Първия път не бил специален? За вас, може би, но не всички хора омаловажават това и вие най - малко имате правото да ги убеждавате, че не е!! ..![]()
Ако някои от вас приемат първия път като болка, ужас, страх, тези които чакат точния искат точно обратното!!! Кой както си го направи!!
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Както знаеш, женската част сме много по - емоционални и за нас това е важно. Самият начин, по който обществото ни възприема секса също е от значение. Ти ще се изебеш с 18 милиона човека и просто ще станеш по - желан, а момиче, което направи като теб ще бъде квалифицирана по много и все неприятни начини. Освен това първият път значи много заради тази емоционалност, която споменах. За повечето момичета сексът (особено първият път) е символ на пълното отдаване на един човек. Аз не бих искала да се отдам напълно на всеки, най - малкото защото не всеки (ме) заслужава. Да, след това всичко ще стане в пъти по - хубаво и няма да е толкова от значение с кого е, но точно защото е само един път в живота е желателно да го запомниш. Не с болката, страха и ужаса, а с това, че си се отдал до върховно ниво на човека, който е заслужавал. За страха... Ако споделиш момента с любим човек страха няма да го има до такава степен. Заедно с цялата вдървеност и непохватност (която според мен е очарователна) на едно девствено момиче. Вероятността да се отпуснеш максимално и да изпиташ удоволствие с някой, който ти е близък е в пъти по - голяма, отколкото ако някой просто ти го изхлузи. Виж, ако нямаш собствено мнение по въпроса и просто бързаш да се превърнеш в момиче от масата... всичко това няма никакво значение.Първоначално написано от straus
^Много добре казано.Харесва ми как мислиш![]()
Първият път като секс не е кой знае какво. И това е факт. НО това е един вододел между платоничните връзки и интимните такива, между детството и зрелостта, между това да се почувстваш жена/мъж. И за това съм искала да прекрача този праг с някой, който значи нещо за мен, защото самата стъпка на съзряването, самата промяна са това, което прави първият секс по-специален. Нито е било цветя и рози, нито е бил някакъв невероятен секс, нито-нищо, но за мен беше важно, аз още на другия ден се почувствах по-различна. Да не говорим, че почувствах и връзката си по-различна. Сексът е най-високото ниво на общуване, което могат да имат двама души, които се обичат. Това е последната крачка на развитие в техните интимни отношения и първата към градежа на нещо по-сериозно. От отношението към секса на партньорите, може да разбереш много и за самия човек. Поне за себе си съм го мислила така. И фактът, че вече 5 години правя секс само с този мъж, че живея с него, че градим дом и семейство, показва, че съм постъпила правилно с оглед на възприемането ми на секса. Не съм се "стискала", защото е нямало с кой да го направя, но просто съм чувствала, че не това е човекът. Когато съм го почувствала, тогава съм го направила. Не съжалявам и грам, защото с моя мъж прекрачихме този вододел заедно и заедно откриваме своята сексуалност.
a.k.a Клубът на девствениците.Първоначално написано от Hilary_
![]()
Подаръкът е почти готов, само казвай кога си направила историческото сефте, че да не пропуснем великия повод.
Естествено, че познавам такива хора. Повечето просто не знаят как да си поискат.
Welcome to the Jungle...
Значи всичко това е само заради мнението на другите?! Прочетох по 3 пъти мненията на babity и krem4et0 и пак не усетих къде точно е магията. От второто мнение даже имах чувството, че трябва да се оженя за първата жена с която спя.
Просто не разбрах това време което ви трябва с даден човек, преди да правите секс, каква гаранция ви дава, че той е човека? Да речем, че той не може да го вдига, че му е малък, че не може да го използва, че му спада, че няма вашето желание,че има повече от вашето желание, че е егоист в леглото или въобще представете си най-лошия сценарий. Какво правите тогава, след 8 месеца чакане например. Не са ли тия 8 месеца изгубено време?
Аз за това предпочитам секса да бъде по-рано, защото той е неразделна и много важна част от една връзка. Не можеш да имаш връзка без секс, защото ще има изневери. Но и не можеш да имаш връзка основана само на секс. За това предпочитам като тръгна да градя отношения с момиче, да бъде във всяко отношение. Това е сякаш градиш къща, не можеш да вдигаш само 2 от стените, и като стигнеш до покрива да изградиш и другите 2 стени.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
По това ли съдим за хората вече?Че и мнение трябва да имам за девствените...
Я аз да те питам теб тогава...Ти,когато се запознаеш с един човек,първо от това ли се интересуваш за него?Ако е девствен нещо ще се промени ли??? Господи...
Ми ще се промени, девствените са по-резервирани, следователно и аз трябва да се сдържам повечко, като се има в предвид какъв съм разгонен. И сигурно няма да чакам повече от месец, толкова ми е рекорда, след първия месец ако няма секс, аз почвам да си търся от другаде и директно я късам да са ми чисти сметките.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
много философии много нещо за първия път
сигурно си мислите, че и услуга ни правите като ни карате да се омажем със съсирената ви и мръсна кръв от първия пътНе че е гнусно, но не си мислете, че сеедно ни подарявате порше като сме ви първи.
Ти ще ми правиш лачени обувки аз ще ти хвъргам едър мангиз :Д
Истината е там, че хората, които са девствени до 18 и повече години, просто не са срещнали подходящ партньор и не искат да си "цапат ръцете" със случайни хора, и си живеят добре и без да са правили секс, или пък не са попаднали на яка пускаща мацка. Те искат любов, не секс. На никой не му пука за чуджото мнение(това какво ще кажат хората ако си девствен, ако изобщо го знаят), нито за първата брачна нощ.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Повечето ми съученички са девствени и навършват 18 тази година. Някои от тях го направиха на 17 и много малко бяхме тези, които започнахме от 14-15. Малко е странно, предвид това, което се случва около мен, да познавам толкова големи девствени момичета, но няма нищо ненормално. Един ден ще направят сериозния си приятел много щастлив. Аз съжалявам, че не съм постъпила като тях и че не съм го направила със сегашния ми приятел, който си заслужава много много повече от първия ми.
Виж сега. И правенето (или неправенето) на секс понякога променя човека. Имам една приятелка, която го е правила няколко пъти без обвързване и съжалява, понеже ако не е знаела какво е секса е нямало да и се иска и нямаше сега всички в квартала да я мислят за отрепка (малко преувеличено, но да).Първоначално написано от SunnyG
Моята ситуация е подобна. Ако не бях правила секс, сега нямаше с приятеля ми да се караме за глупостите, които съм вършила преди. Той смята, че това, което съм правила преди, съм си аз и не съм се променила, а то всъщност не е така.
А да е правил секс, понякога много надъхва един човек. Самочувствието на много хора се покачва, след като вече са го направили.
Така че, има разлика в характера и държанието. Може би е временна, но я има.
straus, аз не смятам, че ако си прекарваш добре с даден човек, ако той ти е приятен, ако ти е хубаво да си с него, колкото и време да е е изгубено. В крайна сметка всяко нещо си има край. Всяка връзка рано или късно свършва(най-малкото рядко партньорите умират едновременно), но трябва ли да съжаляваме, че сме го изживели.
После ще пиша и по другите параграфи.
Аз имам приятел на двадесет и две. Не е правил секс. И какво от това.
kremen4eto, съгласен съм с доста от нещата в последното ти мнение. Особено частта за самочувствието е в 10тката (колегата straus също е засегнал този въпрос).
И още нещо към четящите и пишещите тук - ще е много хубаво да се научите да разглеждате нечие мнение като цялостна теория, а не да се хващат за този или онзи аргумент и да изпускат цялата картина. Ясно, че не се отдава на всеки, ама се опитайте - ще ви е от полза и в бъдеще.
Welcome to the Jungle...
straus, при къщата не е ли най-важна основата. Ако е от материал, подлежащ на интерференция, къщата ще се срути много по-скоро, от ако е от камък и желязо. Сексът е преходен. На 20-30 е много, на 60-70 съвсем го няма. За мен това са временните материали - пясък да речем. Те пълнят пукнатините и дупките, но не градят. Връзката се изгражда по по-различен начин...но да не се отплесвам. Не за това е конкретно темата.
А иначе не бих правила секс с някой, който настоява за това, врънка ме или ми поставя ултиматуми. Даже, ако съм решила да го направя, това ще ме накара да не го.
Аз никога не съм поставял ултиматум, просто за мен отказ за секс след определено време си е липса на доверие.
"Миличко, държа на тебе, не искам да те загубя, но дай да изчакаме със секса, не се чувствам готова"
Това като го чуя не змам къде да се дяна...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Има толкова много такива , но просто не си признават (-;
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Съгласна съм.Ти си права.НО,случаите (твоят и на приятелката ти) са индивидуални.Всеки си има някаква история,нали?Всеки има какво да каже за това защо е или не е правил секс.Аз точно това исках да кажа,но не се изразих можеби правилно - как можеш да отговориш на въпроса "какво мислиш за девствените" като всеки Девствен си има историята.Има си я и този,който вече не е девствен.Първоначално написано от kremen4eto
В тази връзка,не е ли по-притеснително и не е ли по-важно да се запитаме за тези,които са изгубили девствеността си на 12-13-14?
За разликата в държанието и характера съм съгласна донякъде.Там има много фактори,които влияят.Не е само сексът.Успоредно с него вървят и други неща.
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Кои са тези, които са на 18-19 и нямат сефте ?
Така да предположим: ДЕБЕЛАЦИ,ЗАДРЪСТЕНИ,ЗУБАРИ мога да изброявам още доста .Защо нямат сефте ? Еми просто е, защото досега са нямали приятелка,а и са прекалено спечени за да идат на курва.
Съдя по мен на 16 съм нямам сефте .Що щото до сега съм нямал приятелка .Ако не се промяна и не си хвана гадже ще си остана девствен и на 25.И кво с тва ли да се оправдавам че чакам правилния човек ли ?! Аре сига глупости ето ви я истината от неяя боли , но ми омръзна да чета тъпи коментарчета. ГОВОРЯ ЗА МЪЖКАТА ЧАСТ !!!
Аз мисля, че в светът на възрастните/нормалните хора никой не го ебе за това... Има една определена възраст в която вече нито някой те пита на колко си го направил, нито се интересува.
И все пак е хубаво да има някакъв морал (Не общественият,а личният) в действията на всички.![]()
Много си прав. Аз попадах в втората категорията и сефтето ми беше чак на 26. Не, че не съм искал, или не съм бил готов или там каквото друго бяха изредили, просто бях задръстен и ме беше срам да си поискам.Първоначално написано от yamaha911
Това го казвам и на другите колеги "задръстеняци", направете нещо докато е време, че колкото повече одъртяваш по трудно ще става (не говоря за 13 годишни пубери които още не знаят къде да го пъхат, пък тръгнали секс да правят). Според мене нормална възраст за първи път за мъжете е 16-19, след това вече си е клиничен случай.
Никой не оспорва причините за девствеността.![]()
Повечето ми приятелки, които са девствени, са имали по един или няколко неуспешни опита и после са се разделили с приятелите си. Иначе са си го искали![]()
Другите ми познати, които са девствени са задръстени - или учат като побъркани и не мислят за секс или мислят, ама не знаят как да го поискат.
Една приятелка пък искаше да се изплющи на 13. Опита веднъж, приятелят и не успя да свърши работата, после се разделиха и тя беше много наранена. От тогава се зарече, че ще се доверява на мъжете много трудно. И досега (когато е на 16), 2ри опит е нямала.
Въобще причините са много. Въпросът е как ги възприемаме, не защо са девствени. Те си знаят защо.![]()