- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девствени на 18...
kremen4eto, дай да ги видим тея твои съученички, дето ни ги хвалиш във всяка тема.![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
Аз също съм на 16, и съм де....(дразни ме тази дума)Първоначално написано от yamaha911
Не че съм задръстен, не че нещо.Имам си приятелка от половин година, но не се е стигало до там. Така , че не само ако си задръстен ще си девствен!
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Задръстените или другите ?Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
+ Точно така!Първоначално написано от kobrichka
Аз също се възхищавам на такива момичета. Но познавам също и момчета, които не са го правили, а са имали възможност. Като казвам възможност, имам предвид к***а. И тези момчета са на изчезване!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първо задръстените, че там е повече зор.Първоначално написано от kremen4eto
![]()
Welcome to the Jungle...
Да ти кажа, те не са и кой знае колко хубави. Обаче много се ядосвам и всеки ден повтарям - Защо те, които не ги ползват имат толкова големи цици, а аз, дето бих ги ползвала много, нямам толкова големи? Направо е подигравка.Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
Едната баща и не и дава да си направи маникюр и цялата задръстеност явно идва от семейството. Другата става в 3 часа посред нощ, за да отиде в София на панаира на книгата, отсъствия няма, тази година има само една единствена текуща петица и всяко междучасие чете книги. Една друга има потенциал да излезе от нея групичка, но има още мнооого да расте - на 18 години, а се кефи на Хана Монтана и всичко и е розово.Четвъртата е мааалко по-добре, но много ходи да философства и мен лично адски ме отблъсква. И тея четирите са все заедно и им викаме 'малкото стадо'
![]()
А ти, DarkTemplar, звучиш като готин човек, така че не бих ти го причинила.![]()
Ситуацията с тях верно звучи трагично и мисля е нормално да не се е прежалил никой.Ще трябва да се насочим направо към другите.
![]()
Welcome to the Jungle...
На колко си между другото? Щото някои от съученичките ми като чуят за момче над 23-4 и го определят като пенсионер.![]()
//темата е култова, особено кременчето ми направи деня.
Абе каквото и да си говорим това да си девствен на 18-19 си е просто липса на късмет. Дори и момичетата които искат да изчакат, просто нямат късмет! Това че чакат точния човек са си оправдания![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Не може да си толкова категоричен за всички.
Първоначално написано от kremen4eto
, аз значи трябва да съм мумия.
![]()
Това е индивидуално!!! Когато е решила, че е готова ще го направи.... какви са тези тъпи въпроси![]()
Аз съм на 18 и само половината момичета от класа ми са девствени да не говорим за други мои приятелки. Това си е съвсем нормално...не толерирамповедението на тези, които са започнали на 14... Това е много лично нещо и трябва да се усети и да се поиска наистина. Щом не са срещнали човек, с когото да го поискат до 18 години какъв е проблемът, че ще изчакат?!
И какво това си е повод за гордост ако питаш мен. Познавам много хора над 20 дето са девствени (включително и мен ) , които са много готини хора.
По - придирчиви са, което в определен смисъл може да е плюс.
Чакате малко ле хора.
Аз съм на 18-ет, девствен съм, не съм задръстен, не съм грозен, обличам се прилично и имам приятели от всякакъв вид,размер, акъл и години.
Има много фактори, за това да си девствен, един от тях е, че съм си нямал приятелка, да приятелка като гадже, а иначе имам много приятелки момичета.
Но трябва да се запитаме защо съм си нямал, еми защото имах тежко детство, изгубих много близки хора, бях дълги години притеснителен, по-скоро направо нямах детство.Имам страх да се обвържа, за да не я изгубя и нея. Работите са много по-сложни от това как изглеждат.Трябва да се замислим малко над тея неща.Това да си девствен не определя човека, зад този ФАКТ стоят много по-сериозни работи.И не, не се гордея, че съм девствен, искам да съм като всяко нормално момче, да си намеря приятелка и да си живея живота, но не мога, нещо все ме спира.
Философски погледнато връзката между първия на момичето и самият той е уникална. Никой друг няма да и е пръв и тя никога няма да усети това изживяване отново. Тя му подарява свойто най-съкровено нещо за нея - девствеността си. Тук малко го съкратих, но общо взето това е. Повечето хора смятат, че това е старомодно, но аз не мисля така. И съм сигурен, че дори и повечето момичета да го правят още от 13-14 годишна възраст те все още търсят своя принц на бял кон. Колкото до момчетата при тях е малко по-различно. Първи, втори, трети път все тая, важно то е да има.Първоначално написано от straus
Мисля, че 14-15-16 години при момичетата и 17-18-19 години за момчетата е една нормална възраст. Ако е по-рано говори за липса на морал и възпитание. Ако е по-късно означава, че си сдухан или грозен и никой не те иска.
Ехее защо момичетата на по 14-15 е нормално да се чукат а ние да лъскаме бастуна до 18?
Относно тоя коментар, ние не си ли даваме девствеността? Също имам още един въпрос който ми се върти в главата: 2 момичета, на по 19 да речем, едната е с готина фигура, симпатяга в лице, абе мацка, другата е 1.60, 75кг, с големите бузки и кравешкия поглед. И двете са девствени, можеш ли да кажеш, че и двете още не са срещнали точния човек?Философски погледнато връзката между първия на момичето и самият той е уникална. Никой друг няма да и е пръв и тя никога няма да усети това изживяване отново. Тя му подарява свойто най-съкровено нещо за нея - девствеността си.
Също исках да кажа, че аз също си спомням моята първа. По онова време бяхме заедно около месец и след като си легнахме тя реши да ми пили на главата, за дето ми е пуснала. Така се скарахме, че като се видехме по улицата здрасти не си казвахме, и все пак това момиче, хубава или грозна, умна или тъпа ми отвори очите.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Ами мисля за тях,че не са като онезии повечето 13-14 годишни,които водят полов живот от гъзария,а са хора,които найстина държат на себе си и чакат правилния човек,вместо да се вкопчат в първия срещнат,само защото са на 18 и са девствени!Като не си срещнал правилния човек досега,просто го чакаш,първия път за момичетата е нещо специално,нещо което се помни дълго :]
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
Абе вие сте верно големи деца! Кво го имате първия път за свещенен?! Все едно аз да си я броя така първата чикияПомна верно, ама кво? Къде къде по яки съм си удрял след това на по яки девойки
Първи, втори, десети, двайсти път - няма значение номера. Девствеността не е съкровенно нещо (по-голяма глупост не съм прочитал). Това е липса на действие, което е напълно естествено, полезно и най-важното ПРИЯТНО! Ако ви дам пример за да ме разберете по-добре с яденето - човек ще умре без да се храни, но ако яде посна храна, а сладолед, шоколад, торта никога не е опитвал и е девствен за тях, дали ще притежава съкровенното лишаване от една вкусна храна? Вие отговорете...
...
Не може да се върви срещу природата, тя ако е искала хората да си седят на сухо до 18 години, хормоните щяха да нападат на 18.
А знам мн момичета, които са си пазели "най-съкровеното парче месо" и при по-голямата част се повтаря едно и също: как сипят срещу другите, които си правят секса и от него кефа; а после като си направят сефтето не моат се запрат: само секс им е у главата