.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 206
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    kremen4eto, дай да ги видим тея твои съученички, дето ни ги хвалиш във всяка тема.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от yamaha911
    Кои са тези, които са на 18-19 и нямат сефте ?
    Така да предположим: ДЕБЕЛАЦИ,ЗАДРЪСТЕНИ,ЗУБАРИ мога да изброявам още доста .Защо нямат сефте ? Еми просто е, защото досега са нямали приятелка,а и са прекалено спечени за да идат на к***а.
    Съдя по мен на 16 съм нямам сефте .Що щото до сега съм нямал приятелка .Ако не се промяна и не си хвана гадже ще си остана девствен и на 25.И кво с тва ли да се оправдавам че чакам правилния човек ли ?! Аре сига глупости ето ви я истината от неяя боли , но ми омръзна да чета тъпи коментарчета. ГОВОРЯ ЗА МЪЖКАТА ЧАСТ !!!
    Аз също съм на 16, и съм де....(дразни ме тази дума)
    Не че съм задръстен, не че нещо.Имам си приятелка от половин година, но не се е стигало до там. Така , че не само ако си задръстен ще си девствен!
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Познавам и по-големи даже. И какво трябва да мисля за тях? Хора като хора. Това че не са правили секс не ги прави половин човеци. Секса си е нещо лично и всеки сам преценява кога да го направи
    !!!!
    Стар профил----->c0cii

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    kremen4eto, дай да ги видим тея твои съученички, дето ни ги хвалиш във всяка тема.
    Задръстените или другите ?

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Секса е нещо красиво, а първият път е запомнящ.
    + Точно така!
    Аз също се възхищавам на такива момичета. Но познавам също и момчета, които не са го правили, а са имали възможност. Като казвам възможност, имам предвид к***а. И тези момчета са на изчезване!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Първо задръстените, че там е повече зор.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Първо задръстените, че там е повече зор.
    Да ти кажа, те не са и кой знае колко хубави. Обаче много се ядосвам и всеки ден повтарям - Защо те, които не ги ползват имат толкова големи цици, а аз, дето бих ги ползвала много, нямам толкова големи? Направо е подигравка.

Едната баща и не и дава да си направи маникюр и цялата задръстеност явно идва от семейството. Другата става в 3 часа посред нощ, за да отиде в София на панаира на книгата, отсъствия няма, тази година има само една единствена текуща петица и всяко междучасие чете книги. Една друга има потенциал да излезе от нея групичка, но има още мнооого да расте - на 18 години, а се кефи на Хана Монтана и всичко и е розово. Четвъртата е мааалко по-добре, но много ходи да философства и мен лично адски ме отблъсква. И тея четирите са все заедно и им викаме 'малкото стадо'

А ти, DarkTemplar, звучиш като готин човек, така че не бих ти го причинила.

Ситуацията с тях верно звучи трагично и мисля е нормално да не се е прежалил никой. Ще трябва да се насочим направо към другите.
    Welcome to the Jungle...

На колко си между другото? Щото някои от съученичките ми като чуят за момче над 23-4 и го определят като пенсионер.

Мега фен Аватара на Blab
    //темата е култова, особено кременчето ми направи деня.

Абе каквото и да си говорим това да си девствен на 18-19 си е просто липса на късмет. Дори и момичетата които искат да изчакат, просто нямат късмет! Това че чакат точния човек са си оправдания
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Мега фен Аватара на babity
    Не може да си толкова категоричен за всички.

На колко си между другото? Щото някои от съученичките ми като чуят за момче над 23-4 и го определят като пенсионер.

, аз значи трябва да съм мумия.

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от scarlett8
    И според мен прекалявате с преувеличенията.Първия път,та първия път. Има ли значение дали е първия или двайстия,важното е да ти е хубаво.

Това е индивидуално!!! Когато е решила, че е готова ще го направи.... какви са тези тъпи въпроси

Аз съм на 18 и само половината момичета от класа ми са девствени да не говорим за други мои приятелки. Това си е съвсем нормално...не толерирамповедението на тези, които са започнали на 14... Това е много лично нещо и трябва да се усети и да се поиска наистина. Щом не са срещнали човек, с когото да го поискат до 18 години какъв е проблемът, че ще изчакат?!

*Стар ник - sladkata_bebz

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria
    И какво това си е повод за гордост ако питаш мен. Познавам много хора над 20 дето са девствени (включително и мен ) , които са много готини хора .

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Много хубаво,но защо е тая голяма гордост?

Мега фен Аватара на babity
    По - придирчиви са, което в определен смисъл може да е плюс.

Чакате малко ле хора.
    Аз съм на 18-ет, девствен съм, не съм задръстен, не съм грозен, обличам се прилично и имам приятели от всякакъв вид,размер, акъл и години.

Има много фактори, за това да си девствен, един от тях е, че съм си нямал приятелка, да приятелка като гадже, а иначе имам много приятелки момичета.
    Но трябва да се запитаме защо съм си нямал, еми защото имах тежко детство, изгубих много близки хора, бях дълги години притеснителен, по-скоро направо нямах детство.Имам страх да се обвържа, за да не я изгубя и нея. Работите са много по-сложни от това как изглеждат.Трябва да се замислим малко над тея неща.Това да си девствен не определя човека, зад този ФАКТ стоят много по-сериозни работи.И не, не се гордея, че съм девствен, искам да съм като всяко нормално момче, да си намеря приятелка и да си живея живота, но не мога, нещо все ме спира.

Цитирай Първоначално написано от straus
    Според мен прекалено много възхвалявате първия път. И да чакаш, и да не чакаш нямаш гаранция, че ще е перфектно и ще хвърчат фоерверки. Като го направиш по-късно няма да те боли по-малко.Моя първи път беше на 16, много ми беше мерак и в крайна сметка останах малко разочарован. И какво от това, след него имах толкова много страхотни преживявания, че в момента въобще не мисля за първия път.
    Някоя може ли да ми обясни защо държите толкова на първия път, какво е толкова специалното, какво чакате?! Или може би от какво се страхувате?! Не го разбирам, убедете ме колко е специален първия път!
    Философски погледнато връзката между първия на момичето и самият той е уникална. Никой друг няма да и е пръв и тя никога няма да усети това изживяване отново. Тя му подарява свойто най-съкровено нещо за нея - девствеността си. Тук малко го съкратих, но общо взето това е. Повечето хора смятат, че това е старомодно, но аз не мисля така. И съм сигурен, че дори и повечето момичета да го правят още от 13-14 годишна възраст те все още търсят своя принц на бял кон. Колкото до момчетата при тях е малко по-различно. Първи, втори, трети път все тая, важно то е да има. Мисля, че 14-15-16 години при момичетата и 17-18-19 години за момчетата е една нормална възраст. Ако е по-рано говори за липса на морал и възпитание. Ако е по-късно означава, че си сдухан или грозен и никой не те иска.

Ехее защо момичетата на по 14-15 е нормално да се чукат а ние да лъскаме бастуна до 18?
    Философски погледнато връзката между първия на момичето и самият той е уникална. Никой друг няма да и е пръв и тя никога няма да усети това изживяване отново. Тя му подарява свойто най-съкровено нещо за нея - девствеността си.
    Относно тоя коментар, ние не си ли даваме девствеността? Също имам още един въпрос който ми се върти в главата: 2 момичета, на по 19 да речем, едната е с готина фигура, симпатяга в лице, абе мацка, другата е 1.60, 75кг, с големите бузки и кравешкия поглед. И двете са девствени, можеш ли да кажеш, че и двете още не са срещнали точния човек?

Също исках да кажа, че аз също си спомням моята първа. По онова време бяхме заедно около месец и след като си легнахме тя реши да ми пили на главата, за дето ми е пуснала. Така се скарахме, че като се видехме по улицата здрасти не си казвахме, и все пак това момиче, хубава или грозна, умна или тъпа ми отвори очите.
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Ами мисля за тях,че не са като онезии повечето 13-14 годишни,които водят полов живот от гъзария,а са хора,които найстина държат на себе си и чакат правилния човек,вместо да се вкопчат в първия срещнат,само защото са на 18 и са девствени!Като не си срещнал правилния човек досега,просто го чакаш,първия път за момичетата е нещо специално,нещо което се помни дълго :]
    Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!

Повече от фен
    Абе вие сте верно големи деца! Кво го имате първия път за свещенен?! Все едно аз да си я броя така първата чикия Помна верно, ама кво? Къде къде по яки съм си удрял след това на по яки девойки Първи, втори, десети, двайсти път - няма значение номера. Девствеността не е съкровенно нещо (по-голяма глупост не съм прочитал). Това е липса на действие, което е напълно естествено, полезно и най-важното ПРИЯТНО! Ако ви дам пример за да ме разберете по-добре с яденето - човек ще умре без да се храни, но ако яде посна храна, а сладолед, шоколад, торта никога не е опитвал и е девствен за тях, дали ще притежава съкровенното лишаване от една вкусна храна? Вие отговорете...
    ...

Не може да се върви срещу природата, тя ако е искала хората да си седят на сухо до 18 години, хормоните щяха да нападат на 18.

А знам мн момичета, които са си пазели "най-съкровеното парче месо" и при по-голямата част се повтаря едно и също: как сипят срещу другите, които си правят секса и от него кефа; а после като си направят сефтето не моат се запрат: само секс им е у главата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си