- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девствени на 18...
Както знаеш, женската част сме много по - емоционални и за нас това е важно. Самият начин, по който обществото ни възприема секса също е от значение. Ти ще се изебеш с 18 милиона човека и просто ще станеш по - желан, а момиче, което направи като теб ще бъде квалифицирана по много и все неприятни начини. Освен това първият път значи много заради тази емоционалност, която споменах. За повечето момичета сексът (особено първият път) е символ на пълното отдаване на един човек. Аз не бих искала да се отдам напълно на всеки, най - малкото защото не всеки (ме) заслужава. Да, след това всичко ще стане в пъти по - хубаво и няма да е толкова от значение с кого е, но точно защото е само един път в живота е желателно да го запомниш. Не с болката, страха и ужаса, а с това, че си се отдал до върховно ниво на човека, който е заслужавал. За страха... Ако споделиш момента с любим човек страха няма да го има до такава степен. Заедно с цялата вдървеност и непохватност (която според мен е очарователна) на едно девствено момиче. Вероятността да се отпуснеш максимално и да изпиташ удоволствие с някой, който ти е близък е в пъти по - голяма, отколкото ако някой просто ти го изхлузи. Виж, ако нямаш собствено мнение по въпроса и просто бързаш да се превърнеш в момиче от масата... всичко това няма никакво значение.Първоначално написано от straus